Mitkä tarpeet ja halut johdattavat sinua? Mitä sinä todella haluat?

Mitkä tarpeet ja halut johdattavat sinua?

Mitkä tarpeet ja halut johdattavat Sinua? Olen viime aikoina miettinyt paljon meidän syviä toiveita ja haluja. Tahdon kysyä nyt, oletko Sinä tietoinen siitä, mitkä syvät toiveet, tarpeet ja halut, saavat sinut nousemaan ylös aamuisin ja tekemään valintoja elämässäsi?

Olen huomannut, että omien syvien tarpeiden, toiveiden ja halujen tiedostaminen auttaa ymmärtämään itseä paljon paremmin ja ne auttavat myös ymmärtämään muita paremmin, sillä jokaisen toimintaa ohjaa sisäinen halu ja tarve. Nämä tarpeet ja halut kertovat itse asiassa paljon meistä ihmisinä ja ne liittyvät vahvasti myös unelmiimme ja meidän niin sanottuun elämäntarkoitukseen ja -polkuun.

Tästä syystä koen, että on äärimmäisen tärkeää nähdä, mikä toive ja halu meitä johdattaa juuri nyt, sillä se kertoo paljon siitä, missä olemme tällä hetkellä elämässämme. Voimme siis myös tietoisesti vaikuttaa polkuumme, näiden meitä ohjaavien tarpeiden ja toiveiden kautta, mutta vain, jos olemme tietoisia niistä.

SYVÄT TARPEET JA HALUT – KAIKKI POHJAUTUU TIETYNLAISEEN TARPEESEEN

Kaikki pohjautuu oikeastaan jonkinlaiseen haluun tai tarpeeseen – on se sitten vaikka janon tunne joka johdattaa meitä tarpeeseen juoda vettä, tai luonnolliseen tarpeeseen ja tunteeseen olla rakastettu, joka voi yksinään johtaa monenlaiseen toimintaan. Joka tilassa meidän tarve, halu, toive, haave tai unelma on se voima joka vie meitä eteenpäin johonkin tiettyyn toimintaan. Näissä on voimakas liikettä tuottava voima. Meidän halut ja tarpeet ovat läsnä meidän päivittäisessä arjessa ja elämässä, kuten myös meidän henkisellä kasvun ja kehityksen polulla.

Syvien tarpeiden kautta voimme luoda enemmän rakkautta, iloa ja elinvoimaa elämäämme ja nämä syvät tarpeet ja elämä niiden kautta,  tuo elämäämme syvän tarkoituksen. Mikäli emme kuuntele näitä tarpeita ja toiveita, emmekä elä niiden mukaisesti, on taattua, että emme voi tuntea tyytyväisyyttä, onnellisuutta, saatika täyttymystä elämässämme.

ONNELLISUUS

Joten, jos tahdot todella elää tyytyväistä ja onnellista elämää, tee itsellesi rakkaudellinen teko ja linjaa kaikki tekeminen ja oleminen tämän sisäisen äänen – omien syvimpien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kun teet tämän, saatat huomata, miten kaikki elämässäsi alkaa virtaamaan – kuin itsestään. Elämään tulee keveyttä, iloa, enemmän rakkautta – sen kaikissa muodoissa. Tässä, on enemmän voimaa ja taikaa, kuin saatat alkuun uskoa.

OLEMME ENERGIAA

Olemme energiaa, osa tätä universumia ja olemme jatkuvasti yhteydessä luovuuden voimaan. Me vapautamme itsestämme tietynlaista energiaa ja värähtelyä ympäristöömme koko ajan. Nämä värähtelyt voivat olla rakkauden, pelon, vihan joka on myös pelkoa tai ilon, joka on myös rakkautta – energiaa ja värähtelyä. Se värähtely mitä säteilemme itsestämme – palautuu meille. Uskot tai et – tämä on universaali laki. Tämä universaali laki, vaikuttaa myös meihin ja siihen, millaista elämämme on ja miten toteutamme unelmiamme.

Tässä lainaus englanniksi:

”Like attracts like, you don’t draw in what you want, you attract who you are. Change your energy and you can change your entire experience of the world. Change your intention and you change your path.” -Oprah

  • Mitkä ovat Sinun kaikkein syvimmät tarpeet ja halut, jotka johdattavat Sinua?
  • Mitä tunnetta nämä tarpeet ja halut kuvastavat? Millaista täyttymystä kaipaat?
  • Millaista energiaa luot ja värähtelet ympäristöösi?
  • Lisäksi voimme täsmentää tätä kysymällä, minkälaista energiaa tahdot luoda ja millaista värähtelyä tahdot muiden tuntevan sinun lähettyvillä?
  • Mitä toivot elämässäsi kaikkein eniten ja uskotko, että se toteutuu vai saatatko kenties jollain tavalla estää sen toteutumista?
  • Jos kyllä, niin millä tavoin, ja miten voisit muuttaa ajatuksiasi tai toimintaa joka puhuisi sen puolesta, että uskot itseesi ja siihen, että unelmasi toteutuvat?

Jos esim toivomme löytävämme oikean rakkauden, mutta aina vain törmäämme ihmisiin jotka kokemuksessamme satuttavat meitä tai kohtelevat meitä huonosti, niin on hyvin mahdollista, että emme itse arvosta ja rakasta itseämme, tai syvällä sisimmässäsi elää mitättömyyden ja vajavaisuuden haava – joka vetää puoleensa tällaista energiaa – oikean autenttisen pyyteettömän rakkauden sijaan?

Tai jos toivomme menestystä, mutta emme itsekään usko itseemme ja kykyihimme, niin minkälainen todellisuus siitä voi muodostua? Millaista tunnetta välitämme ihmisille, jos emme itse usko itseemme? Viestitä siis Universumille sanoin ja teoin, sekä energeettisesti, että uskot itseesi, niin Universumi vastaa sinulle. Elämä on luomista.

”You are what your deep, driving desire is. As your desire is, so is your will. As your will is, so is your deed.” – Brihadaranyaka Upanishad

Lue lisää valmennuksesta: Henkinen Valmennus

Ja tulevasta Unelmien joogamatka Balille!!

Sara

Voit seurata mua myös Instassa ja Facebookissa!