Tunnetko pyhän feminiinin temppelin kutsun?

Hei Sinä kaunis sielu. Tervetuloa tähän pyhään tilaan kanssani. Olen niin innoissani siitä, että olet täällä, sekä siitä avoimuudesta ja uteliaisuudesta tutustua itseesi yhä syvemmin, minkä aistin.

Oletko viimein valmis sanomaan sielullesi kyllä?

Tämä on mahdollisuus kokea syvästi transformoiva, eheyttävä, laajentava, jopa koko elämää muuttava – sinua, kohti täyttä potentiaaliasi aktivoiva viikko, yhdessä siskojen kanssa. Tämä kehollinen initiaatio täynnä feminiiniä mystiikkaa, on vahva kutsu elää elämääsi täydessä voimassasi, linjassa totuutesi kanssa, vapaana, juuri sellaisena kokonaisena Naisena, kuin mitä sinä aidoimmillasi olet.

Tämä viikko on omistettu yhteyden ja sisäisen turvan uudelleen luomiseen, ja/tai sen syventämiseen. Tutustumme uudella tavalla ja tasoilla, niin omiin syvyyksiin, kuin omaan luonnolliseen kehoon, tunteisiin, yleisesti elämään, sekä siihen Naiseen, joka juuri Sinä tahdot olla, ja olet.

Viikkoon sisältyy paljon kehollistamisharjoituksia, jakamista piirissä, kohdun viisautta, varjotysökentelyä, tanssi- ja taideterapiaa, feminiiniä mystiikkaa, rituaaleja ja seremonioita – kokonaisuutena ohjelma on luotu tukemaan, herättämään ja aktivoimaan se moniulotteinen uniikki Nainen ja Jumalatar, joka sinä olet.

Retriitin intentiona on luoda turvallinen tila, missä voit pysähtyä itsesi ja mahdollisuuksien äärelle, palata syvään yhteyden tilaan, tutkia sisintäsi, kehollistaa, uudelleen ohjelmoida & omistaa, integroida sen mitä tahdot, sekä vapautua siitä, minkä on aika mennä, jotta voisit todella elää elämääsi täydesti, täydessä Naiseuden voimassasi, syttyen elämästäsi.

Saa ensimmäisten joukossa kutsu ja tieto tulevista retriiteistä, tapahtumista, työpajoista, piireistä ja muista kauniista mahdollisuuksista.

Tilaa uutis/rakkauskirje