Avaa sydämesi, eheytä sielusi, vapauta itsesi ja elä tarkoitustasi!

Sara Adolfsen - Bohemian Goddess

Hei sinä Upea!

Nimeni on Sara, olen Henkinen Valmentaja & Moderni Mystikko – villi ja vapaa luonnon lapsi, pian myös itse äiti, jota kiehtoo kaikki, mikä liittyy elämään ja sen suuriin arvoituksiin. Tärkein asia ja arvo elämässäni on YHTEYS – missä minulle on kaikki, myös RAKKAUS ja VAPAUS jotka tahdon nostaa toisina esille. Olen työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa 15 vuoden ajan. Ensimmäisiltä koulutuksiltani olen terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja.

Olen kävellyt henkistä polkua yli 8 vuoden ajan ja luonut elämästäni oman suurimman unelman!

YHTEYS

lman yhteyttä – en olisi tässä. Yhteys on portti kaikkeen. Jotta löydämme sen mikä on meille tässä elämässä totta ja aidosti tärkeää on oltava yhteydessä. Myös, jotta elämän tarkoitus ja tehtävämme täällä selkenee meille, meidän on ensin oltava yhteydessä. Henkilökohtaisesti koen, että länsimaissa, Suomessakin ollaan suurelta osin erkaannuttu tästä yhteydestä. Siksi koen tärkeäksi puhua tästä, auttaa, ohjata ja opastaa takaisin yhteyteen.

Löytääksemme yhteyden, meidän on aivan ensimmäisenä laskeuduttava mielestä takaisin kehoon TUNTEMAAN ja kokemaan meidän sisin, kohtaamaan totuus siitä, että meidän SISÄINEN MAAILMA, luo meidän ULKOISEN MAAILMAN ja TODELLISUUDEN. Me itse olemme luoneet sen elämän mitä elämme juuri nyt ja kaikki kokemukset siinä – niin ne hyvät kuin ikäväksikin leimatut… Tämä ei ole missään tapauksessa meidän vika, vaan menneistä kokemuksista opitun, alitajuntamme, menneiltä sukupolvilta perityn, erinäisten suojamekanismien, myös nk varjojen aikaansaannosta. Ellemme suostu näkemään tätä, nöyrtymään itsemme ja elämän edessä rakkaudessa, ei elämä tule koskaan täysin olemaan sitä, mitä se parhaimmillaan voisi olla – tai sitä, mistä me syvällä sisällämme unelmoimme. On siis aika ottaa täysi vastuu ja astua täydesti omaan voimaan. 

Kun sinä olet valmis elämäsi todelliseen muutokseen, olen tässä auttamassa sinua eteenpäin.

Olen omalla polullani kohdannut mm itseinhon, syömishäiriön, suorittamisen, pakonomaisen elämän ja kehon kontrolloinnin. Olen kohdannut paljon kuolemaa – lähimpänä, päästänyt irti molemmista vanhemmistani. Olen kohdannut varjoja, pelkoja, riittämättömyyden ja arvottomuuden tunteet. Olen syleillyt suurella myötätunnolla suurta rakkaudettomuuden tunnetta itsessäni, joka johti niin uupumukseen vuonna 2012, kuin lukuisiin henkisesti rikkoviin ja minut toistuvasti hylkäviin ihmissuhteisiin. Todellisuudessa, minä olin itse hylännyt itseni. 

Sisäinen, henkinen työ ja elämästä oppiminen ei lopu koskaan, ja koen olevani täällä sitä varten.

Osa elämäntehtävääni ja työtäni on jakaa kaikki ne oivallukset, jotka olen tässä elämässä lahjaksi saanut ja siten auttaa muita oivaltamaan ja muistamaan, mm millainen voima ja potentiaali meissä on. Osa sieluni energeettistä viestiä koko maailmalle on se, että elämä voi todella olla keveää kuin linnun lento, yksinkertaista mutta täyttävää kaikessa kauneudessaan täynnä elämän paloa, intohimoa ja ihanuutta!

Tahdon auttaa etenkin naisia löytämään takaisin yhteyteen, oivaltamaan oman todellisen voiman ja herättämään onnen itsessään. Jokainen meistä on oman elämän Luojatar ja Jumalatar. Sinä olet Hän, jonka tarkoitus täällä on sytyttää oman sielun palo ja antaa kaikille unelmille siivet!

MINULTA SINULLE:

Henkinen Valmennus ja Mentorointi – Pyhän Feminiinin Polku
▽ Mahdollisuus myös yksittäisiin valmennuspuheluihin ottamalla yhteyttä sara@bohemiangoddess.fi
▽ Bohemian Goddess naisille suunnatut Retriitit Balilla ja Suomessa
Bohemian Goddess voimaannuttava sulka- ja kristalli korukokoelman
Inspiraatiota ja tapahtumien ilmoitukset somessa

Facebook: Spiritual Coach Sara Adolfsen & Bohemian Goddess

Instagram: @saraadolfsen : jaan autenttisesti rakkauden, seikkailun ja oivallusten täyteistä elämääni! Mukana matkassa jo lähes 3000 unelmien toteuttajaa! @bohemiangoddess.fi : feminiinin voiman ja inspiraation lisäksi, jaan kaikki uutiset ihaniin Bohemian Goddess koruihin liittyen

Tervetuloa mukaan seuraamaan täällä ja/tai IG:ssä!

YKSILÖVALMENNUS JA RYHMÄTAPAHTUMAT SUOMESSA

ällä hetkellä asun Balilla. Suomessa käydessäni järjestän tilanteen mukaan villiyrttiretkiä, seremoniallisia tapahtumia, sisarpiirejä ja kaakaoseremonioita, sekä transformatiivisiä retriittejä Balin lisäksi Suomessa. Live yksilövalmennuksiin mahdollisuus myös silloin kun olen Suomessa.  Muutoin valmennukset videopuhelun välityksen.
Seuraavat tapahtumat ja retriitit löydät etusivulta kohdasta ”tulevat tapahtumat”.

Tapahtumien kautta luon tilan yhteyden kokemiselle, inspiraatiolle, ilolle, oivalluksille, muiden kohtaamiselle, sekä tilaa sen kaiken kohtaamiseen, mitä meissä on. Uskon, että kun kohtaamme sisällemme kätketyn, pelot, haavat, varjot – kaiken rakkaudella, voimme vapautua niistä, eheytyä ja löytää niiden alla olevat, meille annetut uniikit lahjat.

Tämä on todellinen tie voimaantumiseen. Tämä on polku luonnollisuuteen, muistamiseen – keitä me oikeasti olemme, mistä olemme tulleet, miksi olemme täällä ja minne olemme menossa. Tästä tilasta, voimme oman elämän luojattarina luoda unelmiemme mukaisen, kauniin harmonisen elämän.

NATURAL WELLNESS STUDIO

Natural Wellness studio sijaitsee Lauttasaaressa, osoitteessa Meripuistotie 4. Avasin Natural Wellness studion ovet ensimmäisen kerran syksyllä 2017. Siitä saakka studio on toiminut erilaisten naisille suunnattujen tapahtumien tunnelmallisena temppelinä. Suomessa käydessäni, voi koruja tulla ihastelemaan ja ostamaan paikan päältä Natural Wellness studiolta Lauttasaaresta. Näistä mahdollisuuksista ilmoitan kaikissa somekanavissani erikseen! ❤

BOHEMIAN GODDESS – ELÄMÄNTYÖNI – ENERGIANI – SYVIN OLEMUKSENI

Bohemian Goddess - Herätä Sisäinen Jumalattaresi

Bohemian Goddess valmennukset ja retriitit ovat suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on Sinulle, kun valitset oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden ja kun viimein valitset ilmentää sitä, mitä syvimmillään feminiinisessa sydämessäsi olet. Tämä on Sinulle, kun haluat rohkeasti astua esille, elää täyttä elämää, omaa unelmaasi ja sydämesi totuutta todeksi, joka ikinen päivä!

AVAA SYDÄMESI, EHEYTÄ SIELUSI, VAPAUTA ITSESI JA ELÄ TARKOITUSTASI

Mikä tuntuu elämässäsi tanssilta?
Mikä tuntuu luonnolliselta?
Mistä kehosi ja mielesi nauttii?
Mitä sielusi janoaa ja haluaa tutkia loputtomiin?
Mikä tuntuu sydämmessäsi 100% oikealta?
Mikä on intohimosi?
Mistä solusi syttyvät?
Mitä tehdessä aika katoaa?
Mikä saa silmäsi ja koko olemuksesi säteilemään?
Täytä elämäsi näillä ja vain näillä!


Se mitä sielusi rakastaa, on uniikki olemuksesi, lahjasi jota tulit tänne maan päälle kokemaan ja jakamaan muille, sekä muiden kanssa.
Etsitkö elämän tehtävääsi ja tarkoitustasi? Nämä yllä olevat kysymykset ohjaavat sinua lahjasi, elämäntehtäväsi ja -tarkoituksesi äärelle, se mitä juuri Sinä tulit ilmentämään ja jakamaan sydämesi ilosta – rakkaudesta muille ja maailman kanssa.
Tervetuloa sivulleni, sinä upea, ihmeellinen, ihana olento! Elämäntehtäväni on näyttää, miten sielun lahjan lankaa voi kutoa luovalla tavalla rajattomasti, vapaasti tanssien, luonnollisesti liitäen, luoden kaikista unelmista totta, samalla ihanasti ripotellen tätä tunnetta ja taikaa kaikkeen, mitä elämässäsi tahdot tehdä!

Elämä voi olla puhtaasti ja aidosti, mitä arvokkain taideteos ja ilmentymä sinusta- maagisen luomisprosessin lopputulos, joka kumpuaa sielusi syvyyksistä- ytimestä, siitä kipinästä, palosta ja rajattomasta potentiaalista, luovuuden lähteestä, mikä Sinussa on!

Mitä vielä odotat?

Bohemian Goddess - Sara Adolfsen


Sinä olet tullut tänne syystä ja sielusi tietää sen. Olen valtavalla kiitollisuudella vastaanottanut tämän minulle annetun kallisarvoisen mahdollisuuden ohjata valmennusten ja retriittien myötä, upeita oman elämän Jumalatar ja Luojatar Naisia, Pyhän Feminiinin polulla.
Polku mahdollistaa vielä suljettujen ovien, olemassa olevien solmujen avaamisen, tuomalla kaiken turvallisesti hyväksyen rakkauden valoon. Polku luo sinulle mahdollisuuden oivaltaa ja muistaa, sillä siitä tässä kaikessa on kyse.

Olemme tulleet muistamaan keitä me kaikessa luonnollisuudessa olemme. Ei ole lisättävää, on vain muistettavaa, sillä kaikki on jo sinussa.
On tullut aika puhjeta täyteen kukkaan, sytyttää sielusi palo ja antaa kaikille unelmillesi siivet.
Olet tämän kaiken ansainnut ja niin paljon enemmän!

Herätä sisäinen Jumalattaresi, sensuelli, villi ja vapaa luontosi!
Nyt on sen aika! ✨🌹🙌🏽

Kiitos, kun saavuit! 
Iloitsen!

Rakkaudella, täällä muistuttamassa sinua upeudestasi ja vapaudestasi.
Sara


TEITKÖ JO ”Kuka Jumalattarista Sinä olet – -testin”? TEE SE TÄSTÄ

Sara Adolfsen - Bohemian Goddess

Henkinen valmentaja | Mentori | Moderni Mystikko | PBohemian Goddess Korusuunnittelija | Terveydenhoitaja | Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner | Ekokosmetologi

*Kuvassa Bohemian Goddess Love notes to my Soul – Ruusukvartsi sulkakorut


About Sara

Sara is a modern day mystic, mentor and spiritual coach with a long background in holistic health and wellness.

She travels, works abroad and has a small temple space, aimed for transformation and healing named Natural Wellness in Helsinki, Finland. She does one on one coaching, holds space for ceremonial events, women’s circles, cacaoceremonies and retreats for women.

In early springtime in Finland, she also provides and organizes wildherb foraging trips and naturewalks.
Empowering Retreats at the moment only in Finnish.

“We came here to love, fulfill our dreams and soul purpose!”

Instagram: @bohemiangoddess.fi
Facebook: Bohemian Goddess

Spiritual Coach | Mentor | Modern Mystic | Retreat facilitator | Certified Nurse | Functional Medicine Nutritionist | Eco Beautician | Yogateacher | Licenced NLP Practitioner| Firstbeat Lifestyle Assessments| Writer | Speaker | Jewelry Designer