34 elämän oppia – tänään täytän 34v

34 elämän oppia – yksi oppi jokaista ikävuottani kohden

Tänään on mun syntymäpäivä! Täytän 34 vuotta. Halusin sen kunniaksi kasata kaikki tärkeimmät elämäni opit, mitä oon tähän saakka lahjaksi saanut. Minusta nämä ovat oikeasti niitä parhaimpia lahjoja, mitä elämän aikana voi saada, joten halusin nyt jakaa mun saamia lahjoja, teidän kaikkien kanssa ♥️

Tässä seuraavaksi minun tärkeimmät 34 elämän oppia – joista tässä samalla kirjoittaessa, saan myös itseäni muistuttaa. Kaikki, olemme täällä lopulta muistuttamassa toinen toisiamme ja oppimassa  ✨♥️

Tässä siis seuraavaksi minun 34 elämän oppia ✨

1.Sydänyhteys

 • siitä kaikki hyvä alkaa. Mikä on sydänyhteys? Minulle se on sitä, että tunnen tekeväni ja toimivani tavalla, joka on minulle täysin oikein, tunnen, että se on sydämessäni oikein ja linjassa ns ”oman totuuteni kanssa.”

2. Kiitollisuus

 • päivittäinen kiitollisuus – nimenomaan niistä pienistäkin asioista, sillä ne lisäävät hyvinvointiasi ja tyytyväisyyttä elämääsi moninkertaisesti.

3. Rehellisyys itseä kohtaan.

 • Uskalla olla sinä, juuri se kuka tunnet olevasi. Se on ainoa reitti kohti omaa hyvinvointia ja onnellisuutta. Rehellisyys itseään kohtaan vaatii uskallusta luottaa itseen ja siihen minkä sydämessään tuntee oikeaksi. Elin pitkään miellyttämisen jumissa. Pelkäsin sanoa mitä mieltä olen ja olin riippuvainen muiden validaatiosta, koska en itse validoinut itseäni. Luovu kaikesta turhasta näytelmästä. Sano kyllä kun haluat sanoa kyllä ja ei sillon kun ei tunnu hyvälle sanoa kyllä. Joskus on hyvä joustaa, mutta ei niin, että oma hyvinvointi kärsii. Vasta kun olet rehellinen itsellesi, voit olla oikeasti rehellinen myös muille.

4. Vietä aikaa yksin.

 • Opi nauttimaan omasta seurastasi ja luottamaan itseesi kaikessa. Kannustan myös matkustamaan yksin, jos siihen vaan on mahdollisuus ja yhtään tuntuu siltä. Viettämällä aikaa yksin – omassa seurassasi, opit oikeesti tuntemaan kuka olet, mistä pidät ja mitä tahdot omalta elämältäsi.

5. Vietä aikaa luonnossa

 • Luonto maadoittaa, palauttaa, rauhoittaa ja auttaa sinua olemaan läsnä tässä hetkessä. Luonto opettaa, hoitaa ja parantaa. Vietä mahdollisimman paljon aikaa luonnossa.

6. Hengitä syvään ja tietoisesti.

 • Huikein ”keino” millä vaikuttaa omaan hermostoon rauhoittavasti ja portti, jonka kautta päästä käsiksi omaan sisäiseen maailmaan. Hengityksen kautta voimme myös saada yhteyden muihin ihmisiin ja heidän sydämiin.

7. Anna anteeksi

 • Sinun vuoksesi. Katkeruus tai kauna ei satuta ketään muuta kuin sinua. Mieti sitä. Anna myös anteeksi itsellesi.

8. Päästä irti katumuksesta, syyllisyydestä ja häpeästä

 • Kaikella on ollut tarkoitus ja olet aina tehnyt parhaasi, kaikissa tilanteissa, niillä taidoilla ja sillä ymmärryksellä, mitä sinulla on ollut, juuri sillä kyseisellä hetkellä. Kutsu ymmärrys ja myötätunto luoksesi ja näe asioiden syvempi tarkoitus. Tämä pätee myös anteeksi antoon. Kaikki muutkin, ovat tehneet parhaansa, aivan kuten sinäkin. Näe – Kohtaa – Hyväksy – Ymmärrä – Rakasta – Päästä irti – Vapaudu.

9. Avaa sydän kaikille mahdollisuuksille.

 • Avaa sydän mahdollisuuksille, joita elämä ja universumi sinulle tarjoaa. Näitä mahdollisuuksia tulee ihan joka päivä! Usko – niin näet.

10. Näe että elämä ja kehosi on lahja.

 • Anna itsellesi hyvää ja pidä itseäsi hyvänä. Ole itsesi paras ystävä! Vain sinä itse, olet vastuussa omasta terveydestäsi, hyvästä olosta ja mielestä – ei kukaan muu, ei ystäväsi, äitisi, kumppanisi tai lääkärisi! Älä pidä terveyttä itsestäänselvyytenä. Valitse voida hyvin.

11. Leiki

 • Leiki aina, äläkä koskaan lopeta leikkimistä! Elämä ei ole niin vakavaa, oikeasti. Iloitse, naura, hassuttele, hyppelehdi, tee kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä! Anna sisäiselle lapselle mahdollisuus iloita ja leikkiä! Pidä valon pilke silmäkulmassa!

12. Rakasta, rakasta kaikkea ja kaikkia, etenkin itseäsi.

 • Ympäristösi ja ihmissuhteesi ovat sinun peilikuvasi – ne kuvastavat sinun suhdetta itseesi. Minkälainen on ympäristösi? Keitä sinun lähellä on? Onko siinä hyvä olla siinä missä olet? Kun muutat suhdetta itseesi – ympäristösikin muuttuu. Kaikki lähtee sinusta.

13. Älä pelkää epäonnisumista.

 • Mitä sitten jos kompastuu ja kaatuu? Aina voi nousta ylös ja kokeilla uudelleen. Opetteleminen ja harjoittelu ei lopu, vaikka kuinka kasvetaan aikuisiksi! Milloin meistä tuli niin aikuisia, ettei kaatuminen olisi muka enää sallittua?  Vain sinä, voit luoda itsellesi rajoitteita omien uskomusten kautta. Rajoitatko itseäsi? Estätkö itseäsi kokeilemasta, epäonnistumisen pelossa? Kaikki uusi vaatii opettelua, aina. Ilman harjoittelua ei kenestäkään tule huippua! Elämä on harjoittelua!

14. Usko itseesi, elämään ja universumiin! Luota!!!

 • Kun elät sydänyhteydestä käsin ja toimit rakkaudesta, luot intention ja toimit sen mukaan – ihmeitä tapahtuu! Asiat eivät välttämättä mene aina tarkalleen niin kuin ajattelit, mutta universumi kuuntelee ja vastaa. Se löytää keinot joilla tuoda oikeat asiat luoksesi, kun on sen aika. Intention luominen ja universumiin luottaminen ei tietenkään tarkoita sitä, että et itsekin tee asioita, asioiden etenemisen hyväksi. Yhtä lailla luotat itseesi ja omaan tekemiseen samalla, kun luotat elämään ja Universumin voimaan.

15. Intuitio – kuudes aistisi millä voit navigoida läpi elämäsi.

 • Luota intuitioosi, se tahtoo sinulle AINA, sinun parastasi! Jos sinusta tuntui että luotit intuitioon ja jotakin ikävää tapahtui, se ei ollut intuitiosi.

16. Sinussa on jo kaikki ja sinulla on jo kaikki nyt ja tässä.

 • Todellisuudessa et tarvitse mitään enempää. Sinulla on jo kaikki vastaukset. Sinun ei tarvitse mennä mihinkään. Olet jo perillä – NYT.

17. Astu omaan voimaasi ja täyteen potentiaaliisi.

 • Sinussa on enemmän voimaa ja rohkeutta, kuin osaat kuvitellakaan! Sinun tarkoitus täällä on toteuttaa kaikki unelmasi!

18. Kaikki tunteet ovat osa sinua, mutta et ole yhtäkuin sinun tunne

 • Empatia, hyväksyminen, anteeksi antaminen, ymmärtäminen, rakkaus ja herkkyys – sekä voima, rohkeus, määrätietoisuus, päättäväisyys, omat rajat ja itsenäisyys – eivät sulje pois toisiaan. Voit olla rohkea ja määrätietoinen olematta kova tai kylmä. Voit olla empaattinen ja rakastava, sekä samaan aikaan hyvin päättäväinen. Voit olla surullinen – mutta se ei tarkoita, että sinun tarvisi muuttua suruksi tai jäädä suruun asumaan. Voit tuntea kaikkia tunteita – ne ovat rikkaus ja lahja. Ikävältä tuntuvat tunteet, niilläkin on paikkansa, ne auttavat meitä näkemään missä valo asuu.

19. Kasvu ja kehitys

 • Käytä ympärilläsi olevaa tietoa, kehity, kasva ja kysy, ellet tiedä! Ole neuvokas! Aina on olemassa ratkaisu, monesti useitakin! Ole utelias ja avoin oppimaan!

20. Sinä olet sinun asiantuntija

 • Älä anna diagnoosien, muiden ihmisten tai tunteiden määrittää sinua. Sinä olet paljon enemmän kuin tunteet, diagnoosit tai mitkään määritelmät. Sinä luot itsesi! Älä anna voimaasi pois. Kun löydät yhteyden itseesi ja tiedät kuka olet, olet itsesi paras asiantuntija.

21. Otetaan tämä uusiksi… ÄLÄ ANNA VOIMAASI KENELLEKÄÄN MUULLE.

 • Mieti, ovatko ajatuksesi, tunteesi ja sinun uskomukset oikeasti Sinun, vai ovatko ne ystävän, äidin, isän, siskon, veljen, puolison, muun sukulaisen, tv:n, somen, opettajan, koulun, uskonnon tai jonkun muun itsesi ulkopuolella olevan tahon ajatuksia ja luomia uskomuksia. En sano, etteivätkö ne saisi olla, mutta tarkastele, ovatko ne kaikki sinulle oikeasti totta. Monesti omaksumme asioita totuutena, vain siksi, että joku johon uskomme ja luotamme sanoo niin. Kyseenalaista  ja tunnustele. Kysy- mikä on minulle totta?

22. Rajoittavat uskomukset

 • Päästä irti rajoittavista uskomuksista, jotka eivät palvele sinun parasta. Kysy jälleen ja tunnustele. Jos ajatus on negatiivinen – mieti, onko tämä ajatus minulle hyväksi? Onko tämä oikeasti totta?

23. Näe mahdollisuus

 • Tulet menemään vain niin pitkälle, kun mihin unelmasi sinua kantavat. Ellet näe kauas, et voi mennä kauas. Mahdollisuutesi ovat rajattomat, vain jos uskot niin.

24. Elämän taika

 • Elämässäsi on juuri niin paljon kauneutta ja taikaa, kuin mihin itse haluat uskoa ja mitä silmilläsi uskallat ja tahdot nähdä.

25. Varjot

 • Älä pelkää pimeyttä, omaa varjoasi, sen tarkoitus on voimaannuttaa sinua. Meissä on kaikki. Ilman pimeää ei voi olla valoa. Hyväksy kaikki sinussa oleva. Tee sopu pimeytesi kanssa, näe sen tuoma ja tarjoama mahdollisuus, opi sen kautta ja keskity valoosi. Anna valosi loistaa!

26. Menneisyys

 • Hyväksy menneisyytesi ja tee sopu sen kanssa. Jälleen – näe kuinka kaikella on tarkoitus. Tapahtumat tulevat luoksemme opettamaan meitä näkemään, kasvamaan ja jälleen luottamaan valoon. Jokaisessa ns haasteessa on mahdollisuus valita. Kaikkiin tapahtumiin emme voi vaikuttaa, mutta se mihin voimme vaikuttaa on meidän omat valinnat: Miten näet asian ja mitä ajattelet siitä? Mihin tunteeseen keskityt ja miten suhtaudut tapahtumiin? Voit valita, miten toimit. Annatko tapahtumien määrittää sinua? Vai päätätkö voimaantua niistä. Tämä on valinta. Jos et tee mitään, on sekin sinun valinta! Toistan vielä, kaikella on tarkoitus. Kaikilla ikävältäkin tuntuvilla tapahtumilla ja tunteilla, on vain tarkoitus ohjata meitä kohti meidän syvintä olemusta, meidän sisintä ja takaisin rakkauteen. Kokemuksien kautta meillä on aina mahdollisuus valita, ja uudelleen ohjautua, palata yhteyteen ja meidän ns omalle ja oikealle polullemme.

27. Sinä olet lahja ja sinulla on lahja

 • Se että olet syntynyt tälle planeetalle, on merkki siitä, että sinulla on tehtävä täällä. Sinulle on annettu lahja. Tiedät kyllä, mikä se on. Uskalla luottaa siihen.

28. ”You are your greatest healer.” Sinä olet ”parantajasi”.

 • Kenelläkään muulla ei ole avaimia sinun sisimpään. Voit valita käyttää niitä, tai jättää avaimet pöydälle, laatikkoon tai kaappiin odottamaan huomista päivää tai sitä kuuluisaa ”parempaa hetkeä”. Tee mitä sinun tulee tehdä, jotta voit hyvin ja jotta olet onnellinen!

29. Kuuntele – kuuntele mitä sydämesi sinulta toivoo.

 • Kuuntele kehoasi, mitä se tarvitsee. Kuuntele ja kuule kuiskaus. Ota vastaan se kaikki – tunne kaikki tunteet, ymmärrä niitä, ymmärrä itseäsi…ja vaikka et edes aina ymmärtäisikään, hyväksy se kaikki, osana sinua. Muista, että mikään ei kestä ikuisuutta. Kaikki, on ohi menevää. Jos nyt on vaikeaa, muista, että aina on toivoa, aina on ratkaisuja, aina voi tehdä valintoja ja sittenkin vielä voi tehdä uusia valintoja. Ei ole hätää. Kuuntele itseäsi ja pysähdy silloin kun on hyvä pysähtyä. Rakasta vielä vähän enemmän  – silloin kun huomaat, että unohdit rakastaa. Kiitä silloin kun voit kiittää. Itke silloin kun itkettää ja pyydä apua silloin kun sitä tarvitset. Et ole yksin. Olet aina tässä. Olet aina lähellä. Huomenna on uusi päivä. Aina voi aloittaa alusta. Olet upea,  ainutlaatuinen, tärkeä ja niin niin Rakas.

30. Elämä on NYT

 • Mikään hetki ei tule enää takaisin. Elämä on NYT ja TÄSSÄ. Kukaan ei ole 100% tietoinen kaikesta koko ajan, mutta voit pyrkiä huomaamaan jokaisen hetken parhaasi mukaan ja nauttia hetkestä juuri NYT. Nauti matkasta ja siitä, että olet saapunut tänään tähän. Olet jo kävellyt huikean matkan! Halaa itseäsi ja kiitä itseäsi kaikesta mitä olet tehnyt! Iloitse!

31. Kaikki tapahtuu aina oikeaan aikaan.

32. Sinä olet Valo, Sinä olet Rakkaus.

33. Sinä luot oman todellisuutesi, oman elämäsi. Sinä luot itsesi ja tämän hetken.

34. TÄSSÄ HETKESSÄ, JUURI NYT, ON KAIKKI AINA HYVIN.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Nämä ohjeet olen sisäistynyt ja ottanut mukaan omalle matkalleni ja ne juontavat juurensa kaikkeen siihen, mitä olen tähän saakka saanut nähdä ja kokea. Nämä ajatukset ja opit, ovat selkeästi vaikuttaneet suuresti elämääni ja omaan kokemukseeni siitä. Nämä ovat lisänneet kaikkea – uskoa, luottamusta, vapautta, terveyttä, rohkeutta, rauhaa, menestystä, kiitollisuutta, yhteyttä ja rakkautta – kaikkia niitä asioita, joita olen elämääni halunnut ja toivonut ♥️✨

”Halusin jakaa nämä 34 elämän oppia myös teille, sillä uskon, että jakamalla voimme saada enemmän hyvää aikaa tähän maailmaan. Auttaminen, on yksi tärkeimmistä elämäni arvoista ja jakaminen, on yksi tapa, jolla tunnen auttavani.”

Meillä jokaisella on tarinoita ja kokemuksia jaettavana.  Mietimme samoja asioita ja kysymme samoja kysymyksiä. Siitä syystä olen luonut tilan Natural Wellnessin Naistenpiirille, johon kokoonnumme kerran kuussa. Tule sellaisena kuin olet ♥️✨

Olet siis myös lämpimästi tervetullut Natural Wellnessin Naistenpiiriin, joka pidetään seuraavan kerran viikon päästä Ma 19.11 kl 18.00. Tutustu tapahtumaan täältä!

Aiheena meillä on tällä kertaa NAISEUS ja kaikki mitä se pitää sisällään.

Tällä hetkellä minulla on myös pari paikkaa vapaana Henkiseen transformatiiviseen valmennukseen! Ensimmäinen tutustumis-tapaaminen on maksuton.

Lue lisää Henkisestä valmennuksesta. 

Inspiroidu ja seuraa minua myös Instagramissa ja Facebookissa!

Ihanuutta hetkeesi, Sara