Synkronisiteetti – yhteydessä universumiin

Tiedättekö sen tunteen, kun ajattelee vaikka ystävää tai rakasta ja hetkessä puhelin soi, tulee viesti tai törmäät juuri ajattelemaasi henkilöön kadulla? Muistatko millainen tunne siitä tuli? Missä kohdassa tunsit tunteen? Mitä ajattelit?

Entä onko näin tapahtunut useamman kerran? Tuntuiko kokemus silloin vielä vahvemmin vai päätitkö edelleen ajatella, että kyseessä on vain sattuma, vai ajattelitko, ”jos sittenkin”?

Haastan sinua nyt ajattelemaan, että mitä jos ei olekaan olemassa sattumia tai hyvää tuuria? Olet varmasti kuullut telepatiasta ja yhteyksistä ennenkin.. Mitä jos oikeasti onkin kyse siitä, että olet kerrankin niin sanotusti ”auki” vapaana vastaanottamaan viestejä universumilta? Nyt joku miettii, et toi puhuu ihan hulluja ja nainen on ihan pihalla (naurua)… ihanasti pihalla olenkin siinä tapauksessa, eikä mua haittaa yhtään mikäli joku näin ajattelee.

Psykologi Carl Jung puhui jo 1920-luvulla synkronisiteetista, jota toki kyseenalaistettiin silloinkin. Jungin mukaan se kuvastaa merkitsevää yhteensattumaa.

”Se viittaa tilanteisiin, joissa kaksi tai useampi toisiinsa näennäisesti liittymätöntä asia tapahtuu rinnakkain. Tapahtumilla ei ole kausaalista yhteyttä, mutta niitä yhdistää symbolinen merkitys.”

Vetovoiman laki puhuu myös siitä, kuinka vedämme puoleen tietynlaista energiaa ja todellisuutta vallitsevien ajatusten, joko tietoisten tai useimmiten tiedostamattomien ajatusten ja niiden tuottaman energian kautta.

Jung totesi näin:

”Synchronicity is the coming together of inner and outer events in a way that cannot be explained by cause and effect and that is meaningful to the observer.”

Ja

”Synchronicity is an ever present reality for those who have eyes to see.”

Tämä luo mahdollisuuden jokaiselle valita, uskooko synkronisiteettiin, näkeekö sen ja tahtooko luoda symbolisia merkityksiä omassa todellisuudessa? Itse koen, että elämä on paljon mielenkiintoisempaa ja rikkaampaa, kun näkee ja uskoo yhteyksiin oman ulkoisen ja sisäisen maailman välillä?

Tämän vastakohta voisi olla se, että uskoo ns Murphyn lakiin, että aina jokin menee pieleen. Näin voidaan ajatella, että energia on valmiiksi negatiivinen ja kutsuu tätä samaa energiaa puoleensa ja voidaan hyvin usein todeta siihen perään, että näinhän siinä taas kävi – huonosti.

Sanonta tähän väliin sopis:

”Whether you think you can or you can’t, you are right.”

SYNKRONISITEETIN ”SALAISUUS”

Voin tosiaan kertoa teille ”salaisuuden”. Se ken uskoo synkronisiteettiin, sen positiivisessa mielessä, tulee kokemaan merkittäviä asioita ja toinen toistaan huikeampia kokemuksia ja yhteyksiä asioihin ja ihmisiin. Näin minä ainakin uskon. Tunnekokemukset tulevat korostumaan ja voimistumaan entisestään ja tulet tuntemaan johdatusta, näkemään kirkkautta ja valoa polullasi, sellaista mistä ehkä vain joskus unelmoit, jos edes uskalsit tehdä sitä!

Näille taajuksille virittäytyminen tulee myös vaikuttamaan siten, että asiat alkaa vaan loksahtelemaan paikalleen, ilman puskemista, kuin itsestään. Ainakin ne oikeat asiat, joiden kuuluu tapahtua, jotka ovat lähtöisin sinusta, sinun keskikohdasta, jotka värähtelevät sydämesi taajuudella. Ne asiat tulee toteutumaan, kunhan näet ne kirkkaasti.

Haastan siis Sinua näkemään synkronisiteettia ympärilläsi. Se tuo kokemukseni mukaan harmoniaa elämään ja auttaa olemaan tietoisempi kaikesta mitä ympärilläsi tapahtuu.

Jos et vielä ole kokenut synkronisiteettiä, tai et niin usein, riittää alkuun, että alat vain uskomaan siihen, ja näet, että kaikki on mahdollista, kaikella on tarkoitus, eikä ole olemassa vain ”sattumia”. Mitä enemmän uskot siihen, että kaikilla tapahtumilla ja asioilla on tarkoituksensa elämässäsi ja ne nivoutuvat jollain tavalla yhteen, sitä vähemmän tunnet vastustusta asioiden kulkua kohtaan ja sitä enemmän tulet vastaanottamaan universumin lähettämiä viestejä. Kokemalla synkronisiteettia ja yhteyttä tapahtumien ja itsesi välillä, uskon, että tulet samaan lisää merkityksellisyyttä ja taikaa elämääsi.

Myös Henkisesessä valmennuksessa voimme puhua näistä aiheista ja avaamme kanavia korkeampaan viisauteen, sydäntaajuuteen ja niin sanottuun johdatukseen. Mikäli tahdot tutustua Henkiseen Valmennukseen voit lukea siitä lisää sivuiltani.

Iloa ja Valoa ja huikeita synkkaushetkiä toivoen,

VOIT SEURATA SOMESSA:

INSTAGRAMISSA

ja

FACEBOOKISSA

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.