Kuka on Jumalatar? - Sara Adolfsen - Bohemian Goddess

Kuka on Jumalatar?

Jumalatar – Pyhä feminiini.

Koska puhun nykyään paljon jumalattaresta, on aika avata tämä ✨ ❤️

Mitä tarkoittaa olla Jumalatar?

Jumalatar tuntee jokaisen osan itsestään, hän on sinut kaikissa olomuodoissaan ja hyväksyy itsensä kokonaisena naisena, kaikkine ”väreineen”. Jumalattaren voimaa, valoa ja rakkautta ei mikään pysty rajaamaan.

Hän on todellisuudessa määrittelemätön, sillä hän voi olla ihan mitä vaan, millainen tahansa tai kuka vaan.

Yhdellä ja samalla Jumalattarella on monta kasvoa. Hän voi ilmentää itseään monessa muodossa ja samaan aikaan. Kaikki jumalattaren aspektit ja ominaisuudet ovat hänessä syntymästä saakka ja hän on aina täydesti, joka hetkessä, juuri sellainen kuin hän syvimmillään on peittelemättä mitään.

Jumalatar ei vaikene, ei jätä asioita sanomatta tai arvailun varaan. Hän on tarvittaessa lempeä, voimakas, rakastava, raju, hoivaava, viettelevä, päättäväinen tai suojeleva. Hän on johtaja, äiti, sensuelli, taiteilija, seksikäs, soturi, noita, luojatar, syöjätär ja rakastaja. Hän voi olla mitä vain ja kaikkea samaan aikaan. Hän sanoittaa sydämensä totuuden ja asettaa selkeät rajat rakkaudella.

Jumalatar ei anna muiden pienentää hänen valoaan, eikä hän itse myöskään himmennä sitä.

Hän kulkee oman arvon tuntien ’kruunu’ päässään muiden siskojen kanssa, iloitsee ja juhlii heidän vierellä. Hän ei puhu pahaa, hänen ei tarvitse kilpailla, hän ei ole kateellinen tai katkera.

Hän tietää, ettei hänen koskaan tarvitse himmentää omaa valoaan myöskään mielyttääkseen muita.

Valinnan tullen, hän valitsee aina rakkauden ja sydämen tien. Hän ottaa vastuun omasta energiasta ja ylläpitää omaa korkeaa värähtelyä. Hän kulkee määrätietoisesti muita arvostaen, omalla hänelle annetulla ja hänen itse itselleen valitsemallaan polulla, toteuttaen hänen tarkoitustaan, samalla nostaen ja kannustaen muita!

Jumalatar palvelee hyvyydellään ja omalla syntymälahjallaan, niin läheisiä, kuin koko maailmaa. Hän tekee työtä sydämellä ja omalla erityisellä tavallaan säteilee valoaan siellä, missä hän on ja missä sitä tarvitaan❤️

Jumalatar on sitoutunut seuraamaan omaa sydämen polkua ja omaa unelmaansa!

Bohemian Goddess Collective Yhteisö

Bohemian Goddess yhteisö on suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä syvimmillään ovat ja jotka eivät suostu vähempään, kuin elämään omaa unelmaansa todeksi, joka ikinen päivä.

Olet rajaton, kaikki on mahdollista!
Rakkaudella, muistuttamassa sinua upeudestasi

Kun kuulet kutsun lue lisää Seuraa omaa unelmaasi valmennuksista ja retriiteistä Suomessa, sekä Balilla, missä ammennamme insipraatiota menneiden aikakausien Jumalattarista nykyaikaisella tavalla. Jumalainen feminiinienergia on meissä jokaisessa. Tule ja herätä sisäinen jumalattaresi. Nyt on sen aika!

Rakkaudella, Sara

Tahdotko kuulla lisää ja inspiroitua omasta jumalaisesta valosta ja voimastasi?

Tässä 7-sivunen ilmainen pdf opas Maria Magdalenasta – Pyytettömän rakkauden Jumalattaresta.

Tästä voit tilata Maria Magdalena – oppaan.

Lisää inspiraatiota @bohemiangoddesscollective ja Bohemian Goddess Facebook sivulla.

Bohemian Goddess - Muistuttamassa sinua upeudestasi
Bohemian Goddess – Muistuttamassa sinua upeudestasi