Mitä ohjaus pitää sisällään?

Trauma informed Somatic Educator for women facilitator coach

Tämä on paluu kotiin, jossa kutsumme kaikki osat itsestämme, myös kaikki mahdolliset unohdetut, hylätyt, tuomitut ja tyrmätyt osat takaisin luoksemme. Tämä on matka syvyyksiin, missä sisäisen ja ulkoisen maailman linjautuminen, sisäisen turvan ja rauhan tunne, rakkaus, kokoNaisena ”olemisen tila”, sekä syvä täyttymyksen kokeminen, ovat mahdollisia. Toimin siltana ja mahdollisuuksien näyttäjänä siinä kohdassa, missä Sinä, voit muistaa itsesi, oman luontosi ja todellisen voimasi.

Tunnetko...

• kaipaavasi enemmän syvyyttä ja yhteyttä?

• kaipuun tuntea itsesi vielä paremmin?

• olevasi tienhaarassa etsimässä vastauksia ja suuntaa?

• että etsit/ kaipaat jotain, mutta et tiedä mitä?

• kantavasi paljon epävarmuutta, rajoittavia uskomuksia, pelkoa ja/tai häpeää?

• kaipaavasi enemmän rohkeutta olla sinä ja/tai seurata sydäntäsi?

• kutsun henkiselle polulle ja uteliaisuutta löytää uusia tasoja elämääsi?

• että teet likaa, ajattelet liikaa, ylisuoritat, olet enemmän ns maskuliinissa energiassa, etkä tiedä miten luottaa tai laskeutua omaan feminiiniin?

Tunnetko kenties myös...

• että elämässä täytyy olla jotakin muuta, kuin mitä sinulle nyt näytetään, mutta et ole varma mitä tämä muu voisi olla, tai mitä askeleita ottaa seuraavaksi?
• että sinulle riittää. Tiedät ettet voi jatkaa kuten ennen. Sinun on tehtävä muutos tai suuri hyppy kohti tuntematonta ja toivoisit tälle muutoksen matkalle tukea?

• että olet tullut tänne jakamaan omaa lahjaasi, mutta et ole vielä täysin varma siitä, mitä tämä juuri sinulle tarkoittaa?

Olen itse kokenut tämän kaiken ja enemmän…
Voimattomuuden, jumiutuneisuuden ja hukassa olemisen tunteesta pääsee eteenpäin, häpeästä voi eheytyä ja irtaantua, sisäisen kehollisen yhteyden kautta.

Oletko valmis omistamaan kokonaisuudessaan sen kuka sinä olet, muistamaan oman villin ja vapaan feminiinin sielusi, uniikin taajuutesi ja puhjeta täyteen kukkaan loistaen sitä elämän energiaa, joka sinussa virtaa ja sykkii – jota voimme myös kutsua Shaktiksi, pyhäksi feminiiniksi, eli Jumalattareksi?

Astu tälle alkeemiselle matkalle kanssani kehon kautta...

Kipinä & Nuppu

Kipinässä on roihuavan elämän alun siemen. Tunnetko sen kytevän? Kutsuuko se sinua? Herätteleekö se jotakin syvällä sisimmässäsi? Kuiskaileeko se sinulle, kutitteleeko se kutkuttavasti? Kiehtooko se jollain mystisellä, jännittävällä, ehkä myös joskus vähän pelottavallakin tavalla? Onko elämässäsi toistuvasti läsnä jokin ääni, näky, sävy, maku, tunne, visio, unelma, syvä kaipuu…jokin…joka ei vaan jätä sinua rauhaan? Tämä, on se kipinä sinussa, joka tahtoo kasvaa ja laajentua, joka tahtoo tutustua syvemmin itseen, elämään ja siihen, mitä tällä kaikella on sinulle todellisuudessa tarjota. 

Kipinästä kaikki siis alkaa. Kipinä on myös se kukan nuppu, joka puhjetessaan johtaa sinun täyden potentiaalin avautumisen ja vapaana kukoistamiseen. Tämä tässä, on sinun ensimmäinen askel kohti sitä, mistä et ehkä edes vielä uskalla täysin unelmoida tai ääneen sanoittaa. Jokin sisälläsi saattaa jo silti tietää sen kaiken olevan mahdollista, myös sinulle.

Tarvitaan vain pienen pieni kipinä ja vähän tuulta alle, saadaksemme aikaan mielettömän roihun! Kipinä voidaan nähdä myös siemenenä, joka sisältää kaiken tarvittavan elämään. Siemenessä on koko kasvun potentiaali ja se itää äiti maan pimennossa samoin, kuin ihmiselämä, äidin kohdun suojassa. Kehitys pimennossa on kuitenkin rajallista, se voi jatkua vain tiettyyn pisteeseen saakka, koska elämän luonto ja luontainen tahto on laajentua.

Kun tämä vaihe enteilee loppuaan, tulemme pisteeseen elämässä, missä meidän on tehtävä valinta. Jäämmeko pimentoon, sinne ”tuttuun ja turvalliseen”, vaikka jokin sisällämme jo tuntee sen mahdollisuuksien valtameren, joka on epävarmuuden ja epämukavuuden aaltojen tuolla puolen? On kysyttävä, riittääkö minulle se, että kipinä jäisi vain kytemään? Vai, uskallanko sittenkin? – olenhan täällä tiettävästi vain tämän kerran, juuri nyt, en ikuisesti, eikö totta?

Valitsetko itsesi nyt, täydesti?

Tämä on ensimmäinen askel, jonka vain sinä voit itsellesi ottaa. 

Onko nyt sinun aika astua pimennosta valoon?

Sara Adolfsen Trauma informed Somatic educator for Women - coaching

Tunnetko kutsun työskennellä 1:1 kanssani?
Täytä ensin tämä hakemus.

Liekki – Kukkaan puhkeaminen

1-2 päivän miniretriitti/ intensiivi (yht 6-12h )
Kun tahdot henkilökohtaista ohjausta, mutta et tahdo sitoutua pitkään prosessiin. Tämä on sinulle kun olet valmis tekemään muutoksen todellisuuteesi. Kaipaat selkeyttä ja muutosta, joko yhteen, tai useampaan elämän osa-alueeseen ja toivot kirkkautta siihen, miten edetä, jotta voisit todella elää sitä elämää, minkä tiedät sielussasi, että on sinulle mahdollista. Kerro hakemuksessa, mitä päivältä toivot.

Tällä hetkellä saatat tuntea olevasi hukassa, jumissa, hämmentynyt tai epävarma siitä, mitä juuri sinun on tarkoitus elämässäsi ja/ tai tässä maailmassa tehdä. On asioita, joihin et ole tyytyväinen ja joihin tahdot muutosta. Saatat myös aistia, ettet ole täydessä yhteydessä itseesi, omaan kehoosi ja feminiinin energiaasi. Se minkä tiedät, on se, että tässä elämässä on vielä paljon muuta sinulle tarjota ja olet päättänyt ottaa tästä selvää. Käytännössä, et voisi antaa itsellesi anteeksi, mikäli kulkisit mahdollisuuksiesi ohitse. Olet tullut siihen kohtaan elämässäsi nyt, ettet enää tahdo hukata aikaa/ elämääsi ja tyytyä mihinkään vähempään, kuin mikä on sinulle mahdollista.

Tämän ”mini-retriitin” aikana opit harjoitusten kautta miten luoda yhä syvempää sisäistä turvallisuuden ja luottamuksen tunnetta, sekä yhteyttä itseesi ja kehoosi. Tämän kautta luontainen keho-viisautesi tulee entistä paremmin kuuluviin, mikä pitää sisällään kaikki vastaukset ja ratkaisut kysymyksiisi. Tätä yhteyttä vahvistamalla, voimaannutat itse itseäsi, selkeytät omaa polkuasi, elämän tarkoitustasi ja saat myös vahvemman yhteyden omaan feminiiniin ytimeesi ja todelliseen potentiaaliisi

 Kävellessäsi ulos tästä kokemuksesta, kannat halutessasi kädessäsi toimintasuunnitelmaa sille, miten luoda elämääsi omasta ytimestä käsin, sekä miten edetä polullasi kehollistaen potentiaalisi ja sen, kuka ja mitä sinä todellisuudessa olet.

VERKOSSA TAI LIVENÄ:

Roihu - Täyteen loistoon kukoistaminen

3 kk matka (1h x 12 tapaamista)
Kun tahdot sitoutua elämään elämääsi ja unelmaasi täydesti, astuen omaan voimaasi, kehollistaen sen, kuka sinä, feminiinin sielun omaavana todellisuudessa olet. Tunnet olevasi valmis kohtaamaan sen, mikä vielä estää sinua olemasta se, kuka kokoNaiseudessasi olet. Olet valmis herättämään oman sisäisen Jumalattaresi, ja elämään sielusi tarkoitustasi.

Saatat jo tietää tai aistia mikä elämäsi tarkoitus on, mutta toivot yhä enemmän selkeyttä ja varmuutta suuntaasi. Tämän matkan aikana, siirryt yhä syvemmin omaan ytimeesi, sisäisen turvallisuuden kokemukseen, yhteyteen itsesi ja kehosi kanssa, linjautuen ja juurtuen omaan totuuteesi. Elämä alkaa virtaamaan sinussa aivan uudella tavalla, ja alat kenties kokemaan sitä ihan uusin silmin. Opit ja saat omaksi työkalut, miten vahvistaa tätä kaikkea entisestään myös yhteisen matkan päätyttyä. Tämän prosessin aikana saat mahdollisuuden astua yhä vahvemmin omaan naiseuden voimaasi, vapauteesi ja omaan kukoistukseen.

Kerro hakemuksessa mitä sinä erityisesti toivot ja kaipaat.

Voit myös toivoa yhtä ”kokeilu-tuntia” sitoutumatta vielä mihinkään.

Miten tämä toimii?

Tietoisuus, yhteyden luominen, turvallisuuden tunteen kasvattaminen -> jotta voisit olla kokoNainen - juuri se kuka sinä olet

Rakennamme vakaata pohjaa. Tarvittaessa katsomme tässä myös fyysistä terveyden aspektia funktionaalisen lääketieteen linssin lävitse. Valmennus on syväsukellus itseen, omaan kehoon ja tunne-maailmaan. Lähdemme luomaan yhä vahvempaa yhteyttä oman kehon viisauteen. Transformaatio alkaa. Tulemme tietoiseksi ja kohtaamme omia varjoja. Kuorimme pois mahdollisia oman ympäristön, läheisten, yhteiskunnan, kulttuurin, uskonnon ja patriarkaatin luomia haitallisia ja alistavia uskomuksia ja rakenteita, päästäen irti vanhasta, jotta saat tilaa luoda uutta. Tämä pitää sisällään varjo-työskentelyä, vasta-ehdollistamista, irti päästämistä vanhoista uskomuksista ja kaikesta siitä, mikä pitää sinua vielä jumissa ja pienenä, pienessä laatikossa, valmiiksi muovatussa muotissa. Kuljemme hyvin, hyvin hitaasti, sinun, sinun kehon ja hermoston tahdissa. Opastan sinua ja toimin siltana kohti mahdollisuuksia, 

mutta sinä, johdat täydesti tätä matkaa.

Arvojen, visioiden, intohimon ja tavoitteiden kirkastaminen. Rakennat omaa Kuningatar-kuntaa -> Linjautunut toiminta - > astut omaan voimaasi

Jotta voimme ottaa linjautuneita askeleita kohti unelmiemme elämää, ensin on kohdattava itsensä ja kirkastettava sitä, kuka sinä olet ja mitä todella haluat ja janoat elämältä. Pelkkä unlmoiminen on nyt ohi. On aika alkaa luomaan omaa todellisuutta, unelmia todeksi, ohjaten itse itseäsi kohti suurinta potentiaaliasi. Sinä olet kuningatar-kuntasi Luojatar! Itsensä pienentämisen aika on ohi.
Mikään unelma ei ole liian iso, tullakseen todeksi. Sinussa on kaikki mitä tarvitset luodaksesi ja synnyttääksesi juuri sellaisen todellisuuden toteen, kuin mitä sinä tahdot ja ansaitset. Johdamme matkaa sydämellä ja rakkaudella. On aika loistaa!

Kehollistaminen, kokoNainen & elämän tarkoituksen eläminen

Kun omistamme oman syntymäoikeuden – oman kehoyhteyden, naiseuden, sensuaalisuuden, seksuaalisuuden, eroottisen viattomuuden ja eläväisyyden, alamme kehollistamaan – elämään, olemaan, rakastamaan, kävelemään ja hengittämään, koko elämän mehukasta kirjoa – sen ja omaa todellista potentiaalia. Koko elämänkaari ja syklit, syntymä, kuolema ja uudelleensyntyminen voivat kaikki olla yhtä tervetulleita osia tässä elämän matkassa. Näiden ulottuvuuksiin kautta elo voi alkaa tuntua, näyttää ja maistua aivan uudenlaiselle makealle ja magialle. Sinusta tulee se lääke, jota olet janonnut. Alat elämään yhteydessä ja linjassa sielusi totuuden kanssa. Sinä olet se, ketä olet aina odottanut. Nyt tunnet, kuulet ja seuraat sydämesi ääntä, luoden yhä enemmän ja enemmän täyttymyksen tunnetta ja harmoniaa elämäsi kaikkiin osa-alueisiin. Sinua ei pidättele mikään. Kaikki on mahdollista nyt ja tästä eteenpäin, kunhan olet yhteydessä omaan ytimeesi palvellen rakkautta. Olemme tulleet tänne loistamaan valoamme ja jakamaan lahjaamme muiden ja maailman kanssa.

 

P.S. Lopulta totuudellisesti – Voin ainoastaan jakaa siitä, minkä itse olen kokenut omalla matkallani. Sinun matka ja prosessi ovat sinun. Se voi näyttää tältä, suunnilleen tältä, tai olla jotain aivan muuta ja kaikki on tosi ok. Ainoan asian mitä voin luvata on, että olen tässä kulkemassa matkaa vierelläsi, kun elämän mysteeri on vasta avautumaisillaan.

Olet nyt ja aina täydesti tervetullut.

Oletko valmis?

Sara Adolfsen Somatic educator for Women

Sinun synnyinoikeus on kokea turvaa, olla vapaa ja 

täydesti elossa, kehossasi.

 Sitoudun kulkemaan tätä matkaa kanssasi, jota sinä ohjaat. Minun tehtävä on luoda turvallinen tila, missä sinun on mahdollista tutkia, oivaltaa, nähdä ja integroida se, minkä aika on nyt. Sinussa on jo kaikki ja sinulla on se voima mitä tarvitset johtaaksesi itseäsi ja luodaksesi sitä elämää ja niitä unelmia todeksi, jota sinun sisin kaikkein eniten janoaa. Kaikki löytyy kokemukseni mukaan, syvästä yhteydestä itseen ja omaan kehoon. Kehosi kautta, voit muistaa sinun oman feminiinin sielun uniikin sävelen ja tanssin.

Oletko valmis luomaan omasta kehostasi lopun elämän turvasataman, kohtamaan itsesi, kehosi kautta ja kutsumaan kaikki kadotetut, ei hyväksytyt ja hylätyt osat itsestäsi takaisin kotiin – olemaan se kuka sinä aidoimmillasi ja luonnollisimmillasi olet, nousten omaan täyteen voimaasi kukoistaen? 

Tervetuloa sinä kokoNainen Nainen, juuri sellaisena kuin sinä epätäydellisen täydellisenä olet.

Rakkaudella,

Sara

Sara on naisten Traumatietoinen Somaattinen ohjaaja ja henkinen valmentaja. Hänellä on pitkä tausta terveydenhuoltoalalta, funktionaalisen lääketieteen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parista.