Mitä valmennus pitää sisällään?

Tämä on paluu kotiin, jossa kutsumme kaikki osat itsestämme, myös kaikki unohdetut, hylätyt, tuomitut ja tyrmätyt osat takaisin luoksemme. Tämä on matka syvyyksiin, missä sisäisen ja ulkoisen maailman linjautuminen, sisäisen turvan ja rauhan tunne, rakkaus, kokoNaisena ”olemisen tila”, sekä syvä täyttymyksen kokeminen, ovat mahdollisia. Opastan sinut reitille, toimin siltana ja mahdollisuuksien näyttäjänä siinä kohdassa, missä Sinä, voit muistaa itsesi, oman luontosi ja todellisen voimasi.

Tunnetko...

• itsesi jatkuvasti stressaantuneeksi?
• olevasi jumissa, hämmentynyt tai hukassa?
• kaipaavasi enemmän syvyyttä ja yhteyttä?
• olevasi tienhaarassa etsimässä vastauksia ja suuntaa?
• kantavasi paljon epävarmuutta, rajoittavia uskomuksia, pelkoa ja/tai häpeää 
• kaipaavasi enemmän rohkeutta seurata sydäntäsi?
• kutsun henkiselle polulle ja yhä uusia tasoja elämääsi?
• että sinun on vaikeaa saada aikaan asioita tai tehdä muutoksia?
• että teet likaa, ajattelet liikaa, ylisuoritat, olet enemmän ns maskuliinissa energiassa, etkä tiedä miten luottaa tai olla vahvemmin omassa feminiinissä – etsitkö kenties yhä sitä, miltä näiden terve ”tasapaino” ja vapaa tanssi, näyttävät juuri sinulle?

Tunnetko kenties myös...

• että elämässä täytyy olla jotakin muuta, kuin mitä sinulle nyt näytetään, mutta et ole varma mitä tämä muu voisi olla, tai mitä askeleita ottaa seuraavaksi?
• että sinulle riittää. Tiedät ettet voi jatkaa kuten ennen. Sinun on tehtävä muutos tai suuri hyppy kohti tuntematonta ja toivoisit tälle muutoksen matkalle tukea?

• että olet täällä luomassa muutosta, mutta et ole vielä täysin varma siitä, mitä tämä juuri sinulle tarkoittaa?

Olen itse kokenut tämän kaiken…
Voimattomuuden, jumiutuneisuuden ja hukassa olemisen tunteesta pääsee eteenpäin. Selkeys on täydesti saatavilla. On tullut aika omistaa kokonaisuudessaan se kuka sinä olet, muistaa villi ja vapaa feminiini sielusi, uniikki taajuutesi ja puhjeta täyteen kukkaan loistaen sitä elämää joka sinussa sykkii.
On aika herättää sisäinen Jumalattaresi,  täyttää villeimmät unelmasi, ja elää uniikkia sielun tarkoitustasi.

Astu tälle alkeemiselle matkalle kanssani

Kipinä & Nuppu

Kipinässä on roihuavan elämän alun siemen. Tunnetko sen kytevän? Kutsuuko se sinua? Herätteleekö se jotakin syvällä sisimmässäsi? Kuiskaileeko se sinulle, kutitteleeko se kutkuttavasti? Kiehtooko se jollain mystisellä, jännittävällä, ehkä myös joskus vähän pelottavallakin tavalla? Onko elämässäsi toistuvasti läsnä jokin ääni, näky, sävy, maku, tunne, visio, unelma, syvä kaipuu…jokin…joka ei vaan jätä sinua rauhaan? Tämä, on se kipinä sinussa, joka tahtoo kasvaa ja laajentua, joka tahtoo tutustua syvemmin itseen, elämään ja siihen, mitä tällä kaikella on sinulle todellisuudessa tarjota. Sinussa on jo kaikki.

Kipinästä kaikki alkaa. Kipinä on myös se kukan nuppu, joka puhjetessaan johtaa sinun täyteen potentiaaliin avautumisen ja vapaan kukoistamisen. Tämä tässä, on sinun ensimmäinen askel kohti sitä, mistä et ehkä edes vielä uskalla täysin unelmoida tai ääneen sanoittaa. Jokin sisälläsi silti tietää jo täydesti, sen kaiken olevan mahdollista, myös sinulle.

Tarvitaan vain pienen pieni kipinä ja vähän tuulta alle, saadaksemme aikaan mielettömän roihun! Kipinä voidaan nähdä myös siemenenä, joka sisältää kaiken tarvittavan elämään. Siemenessä on koko kasvun potentiaali ja se itää äiti maan pimennossa samoin, kuin ihmiselämä, äidin kohdun suojassa. Kehitys pimennossa on kuitenkin rajallista, se voi jatkua vain tiettyyn pisteeseen saakka, koska elämän luonto ja luontainen tahto on laajentua.

Kun tämä vaihe enteilee loppuaan, tulemme pisteeseen elämässä, missä meidän on tehtävä valinta. Jäätkö pimentoon, sinne ”tuttuun ja turvalliseen”, vaikka jokin sisälläsi jo tuntee sen mahdollisuuksien valtameren, joka on epävarmuuden ja epämukavuuden aaltojen tuolla puolen? On kysyttävä, riittääkö minulle se, että kipinä jäisi vain kytemään? Vai, uskallanko sittenkin? – olenhan täällä tiettävästi vain tämän kerran. Valitsenko todellisen kasvun ja kukoistuksen? Tämä on ensimmäinen askel, jonka vain sinä voit itsellesi ottaa. Onko nyt sinun aika astua pimennosta valoon?

Tunnetko kutsun työskennellä 1:1 kanssani?
Täytä tämä hakemus ensimmäiseksi.

Liekki – Kukkaan puhkeaminen

1-2 päivän miniretriitti/ intensiivi (yht 6-12h ) 1000-1780€ (sis alv 24%)
Kun tahdot henkilökohtaista ohjausta, mutta et tahdo sitoutua pitkään prosessiin. Tämä on sinulle kun olet todella valmis tekemään muutoksen todellisuuteesi. Kaipaat selkeyttä ja muutosta, joko yhteen, tai useampaan elämän osa-alueeseen ja toivot kirkkautta siihen, miten edetä, jotta voisit todella elää sitä elämää, minkä tiedät sielussasi, että on sinulle mahdollista.

Tällä hetkellä saatat tuntea olevasi hukassa, jumissa, hämmentynyt tai epävarma siitä, mitä juuri sinun on tarkoitus elämässäsi ja/ tai tässä maailmassa tehdä – mikä dharmasi on. On asioita, joihin et ole tyytyväinen ja joihin tahdot muutosta. Saatat myös aistia, ettet ole täydessä yhteydessä itseesi, omaan kehoosi ja feminiinin luontoosi. Se minkä tiedät, on se, että tässä elämässä on vielä paljon muuta sinulle tarjota ja olet päättänyt ottaa tästä selvää. Käytännössä, et voisi antaa itsellesi anteeksi, mikäli kulkisit mahdollisuuksiesi ohitse. Olet tullut siihen kohtaan elämässäsi nyt, ettet enää tahdo hukata aikaa/ elämääsi ja tyytyä mihinkään vähempään, kuin mikä on sinulle mahdollista.

Tämän mini-retriitin aikana opit työkalut miten luoda pysyvää hyvinvointia ja tyytyväisyyttä elämääsi, sekä miten luoda syvempää yhteyttä itseesi, siihen mitä sinä elämältä janoat, sekä miten päästä käsiksi omaan syvään kehoviisauteen, omaan voimaan ja polkuun, feminiiniin ytimeesi ja todelliseen potentiaaliisi. Saat selkeyttä sielusi tarkoitukseen ja siihen, mitä olet tullut tänne jakamaan. Kävellessäsi ulos tästä kokemuksesta, kannat kädessäsi toimintasuunnitelmaa sille, miten luoda elämääsi omasta ytimestä käsin, sekä miten edetä polullasi eteenpäin kehollistaen potentiaalisi, sen, kuka ja mitä sinä todellisuudessa olet.

VERKOSSA:

Roihu - Täyteen loistoon kukoistaminen

3 kk matka (1h x 12 tapaamista) 1999€ (sis alv 24%)
Kun tahdot sitoutua elämään elämääsi ja unelmaasi täydesti, astuen omaan voimaasi, kehollistaen sen, kuka sinä, feminiinin sielun omaavana todellisuudessa olet. Tunnet olevasi valmis kohtaamaan sen, mikä vielä estää sinua olemasta se, kuka kokoNaiseudessasi olet. Olet valmis herättämään oman sisäisen Jumalattaresi, ja elämään sielusi tarkoitustasi.

Saatat jo tietää tai aistia mikä elämäsi tarkoitus on, mutta toivot yhä enemmän selkeyttä ja varmuutta suuntaasi. Tämän matkan aikana, siirryt yhä syvempään sisäisen turvallisuuden kokemukseen, yhteyteen itsesi ja kehosi kanssa, linjautuen ja juurtuen totuuteesi. Saat kosketuksen omaan pyhään, luonnolliseen, sensuelliin naiseuden ytimeesi. Elämä alkaa virtaamaan sinussa aivan uudella tavalla, ja alat kokemaan elämää uusin silmin. Opit ja saat omaksi työkalut, miten vahvistaa tätä entisestään myös yhteisen matkan päätyttyä. Tämän prosessin aikana saat mahdollisuuden astua yhä vahvemmin omaan naiseuden voimaasi, vapauteesi ja omaan kukoistukseen.

Miten tämä toimii?

Tietoisuus, yhteyden luominen, turvallisuuden tunteen kasvattaminen -> jotta voisit olla kokoNainen - juuri se kuka sinä olet

Rakennamme vakaata pohjaa. Tarvittaessa katsomme tässä myös fyysistä terveyden aspektia funktionaalisen lääketieteen linssin lävitse. Valmennus on syväsukellus itseen, omaan kehoon ja tunne-maailmaan. Lähdemme luomaan yhä vahvempaa yhteyttä oman kehon viisauteen. Transformaatio alkaa. Tulemme tietoiseksi ja kohtaamme omia varjoja. Kuorimme pois oman ympäristön, yhteiskunnan, kulttuurin, uskonnon ja patriarkaatin luomia haitallisia ja alistavia uskomuksia ja rakenteita, päästäen irti vanhasta, jotta saat tilaa luoda uutta. Tämä pitää sisällään varjo-työskentelyä, vasta-ehdollistamista, irti päästämistä vanhoista uskomuksista ja kaikesta siitä, mikä pitää sinua vielä jumissa ja pienenä, pienessä laatikossa, valmiiksi muovatussa muotissa. Kuljemme hyvin, hyvin hitaasti, sinun tahdissa. Opastan sinua ja toimin siltana kohti mahdollisuuksia, mutta sinä, johdat tätä matkaa.

Arvojen, visioiden, intohimon ja tavoitteiden kirkastaminen. Rakennat omaa Kuningatar-kuntaa -> Linjautunut toiminta - > astut omaan voimaasi

Jotta voimme ottaa linjautuneita askeleita kohti unelmiemme elämää, ensin on kirkastettava sitä, mitä sinä todella haluat ja janoat. Pelkkä unlmoiminen on nyt ohi. On aika alkaa luomaan omaa todellisuutta, unelmia todeksi, ohjaten itse itseäsi kohti suurinta potentiaaliasi. Sinä olet kuningatar-kuntasi Luojatar! Itsensä pienentämisen aika on ohi.
Mikään unelma ei ole liian iso, tullakseen todeksi. Sinussa on kaikki mitä tarvitset luodaksesi ja synnyttääksesi juuri sellaisen todellisuuden toteen, kuin mitä sinä tahdot ja ansaitset. Johdamme matkaa sydämellä ja rakkaudella. On aika loistaa!

Kehollistaminen, kokoNainen & elämän tarkoituksen eläminen

Kun omistamme oman syntymäoikeuden – oman kehoyhteyden, naiseuden, seksuaalisuuden, eroottisen viattomuuden ja eläväisyyden, alamme kehollistamaan – elämään, olemaan, rakastamaan, kävelemään ja hengittämään, koko elämän mehukasta kirjoa – sen todellista potentiaalia. Syntymä, kuolema ja uudelleensyntyminen voivat kaikki olla yhtä tervetulleita osia tässä elämän matkassa. Näiden ulottuvuuksiin kautta elo voi alkaa tuntua, näyttää ja maistua aivan uudenlaiselle makealle ja magialle. Sinusta tulee se lääke, jota olet janonnut. Alat elämään yhteydessä ja linjassa sielusi totuuden kanssa. Sinä olet se, ketä olet aina odottanut. Nyt tunnet, kuulet ja seuraat sydämesi ääntä, luoden yhä enemmän ja enemmän täyttymyksen tunnetta ja harmoniaa elämäsi kaikkiin osa-alueisiin. Sinua ei pidättele mikään. Kaikki on mahdollista nyt ja tästä eteenpäin. Olemme tulleet jakamaan lahjaamme muiden ja maailman kanssa.

Sitoudun kulkemaan tätä matkaa kanssasi, jota sinä ohjaat. Minun tehtävä on luoda turvallinen tila, missä sinun on mahdollista tutkia, oivaltaa, nähdä ja integroida se, minkä aika on nyt. Sinussa on jo kaikki ja sinulla on se voima mitä tarvitset johtaaksesi itseäsi ja luodaksesi sitä elämää ja niitä unelmia todeksi, jota sinun sisin kaikkein eniten janoaa. Kaikki löytyy kokemukseni mukaan, syvästä yhteydestä itseen ja omaan kehoon. Kehosi kautta, voit muistaa juuri sinun feminiinin sielun uniikin sävelen ja tanssin. Oletko valmis kutsumaan kaikki osat itsestäsi takaisin kotiin – nousemaan omaan täyteen voimaan ja kukoistukseen? Tervetuloa sinä kokoNainen Nainen, juuri sellaisena kuin olet.

On aika herättää sisäinen jumalattaresi, villi ja vapaa luontosi, sekä elää sielun tarkoitustasi.

Rakkaudella,

Sara

Sara on Feminine Embodiment, Henkinen – ja Sielun tarkoituksen valmentaja. Hänellä on pitkä tausta terveydenhuoltoalalta, funktionaalisen lääketieteen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parista. Hän opiskelee parhaillaan koulutusohjelmassa, jonka nimi on Certified Trauma Informed Somatic Educator for Women.