RETRIITTI SIIRTYY. Ilmoitamme uudesta päivämäärästä kun sen aika koittaa.

TÄMÄ ON UNELMIEN TÄYTTYMYS!

Tahdotko kokea taikaa ja ihmeitä? Haluatko luoda kaikista unelmistasi totta? Mahdollisuutesi on koittanut ja paikkoja on rajatusti. Tämä taianomainen retriitti on mahdollisuutesi tutustua itseesi aivan uudella tasolla ja löytää vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin, joita mukanasi kannat.

SYTYTÄ SIELUSI PALO JA ANNA UNELMILLESI SIIVET

Sinä olet tullut tänne syystä ja sielusi tietää sen. On tullut aika astua todelliseen voimaasi ja potentiaaliisi, sytyttää sielusi ja antaa kaikille unelmille siivet!


Upea voimakas Pyhää Feminiini energiaa huokuva Bali, Jumalten ja Jumalattarien saari Indonesiassa, pitää huolen siitä, että tämä kokemus pureutuu syvälle ja jää sydämesi muistoksi lopun elämäsi ajaksi. Balin taika, on koetta itse ja nyt sinulla on huikea mahdollisuus siihen! Tämä uniikki sielunmatka on suunnattu Jumalattarille, naisille, heille ketkä tietävät jo sydämessään, että elämässä on olemassa jotain paljon syvempää ja suurempaa. Kun kuulet kutsun tiedät, että on aika.


Tule herättämään kaikki aistisi, tutustumaan sisäiseen luontoosi ja itseesi, elämäsi tärkeimpään ihmiseen. Samalla kirkastat polkuasi kohti sinun omaa suurinta ja kauneinta unelmaasi!

KENELLE?

Bohemian Goddess retriitti on erityisesti sinulle, kun olet valmis vastaanottamaan todellisen sielun lahjasi, itsesi täydesti. Tämä on sinulle, kun olet valmis ottamaan seuraavaan askeleen elämässäsi ja tahdot viimein antaa itsellesi sitä, mitä feminiininen sielusi on jo pitkään janonnut.


Suorittavan maskuliinin aika on ohi ja nyt on todellisen vahvan nautinnollisen feminiinin aika syttyä! Naisen todellinen voima kumpuaa rajattomasta rakkaudesta, pyhästä viisauden tilasta ja syvästä kohdun voimasta.


On tullut aika päästää irti siitä, mikä vielä pidättelee ja pienentää sinua, siitä mikä himmentää sinun kirkasta säteilevää loistoasi ja valoasi. Nyt on aika eheytyä ja astua omaan täyteen voimaan ja kääntää elämässä uusi luku, missä alat viimein elää itsellesi ja luomaan sinun upeinta elämää, mitä olet jo alkujaan tullut tänne elämään!


Tämä on sinulle, kun tahdot tutustua itseesi aivan uudella tavalla, siihen, mitä ja kuka sinä syvimmiltäsi olet.


OLETKO VALMIS KÄÄNTÄMÄÄN ELÄMÄSI KIRJASSA UUDEN LUVUN?

MISSÄ?

Retriitti pidetään maagisella, yltäkylläisellä ja trooppisella Balin saarella Indonesiassa, kolmessa rakkaudella valitussa kohteessa kokien Balin parhautta, niin kaupunkia, viidakkoa, luontoa, kuin upeaa rantaa. 

Alempana lisää kohteista.

TEEMANA JUMALATTARET, LUONNON ELEMENTIT JA CHAKRAT

MITÄ LUVASSA?

Viikon mittaisen voimaannuttavan retriitin aikana lähdemme sisäiselle pyhän feminiinin ja Hindu Jumalattarien inspiroimalle tutkimusmatkalle sismpään. Tutustumme seitsemään (7) eri Jumalattareen ja heidän ilmentymään meissä itsessämme erilaisten herättelevien ja inspiroivien tehtävien, työpajojen ja liikkeen avulla. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla, riittää että tulet avoimella sydämellä.


Tämän matkan aikana, tutustumme siihen keitä me oikeasti olemme, miksi olemme täällä ja minne olemme menossa. Miksi? Koska meillä jokaisella on uniikki lahja ja harva meistä on täydesti oivaltanut sen. Nyt on tullut aika tunnistaa omat todelliset sielun lahjat ja voimistaa niitä, jotta voisimme elää omassa täydessä valovoimaisessa potentiaalissa omaa unelmaa todeksi joka ikinen päivä!

SAAPUMINEN

Kun saavut Balille, kaikki on valmista, valmiiksi suunniteltua ja järjestettyä sinulle viikoksi eteenpäin. Voit keskittyä vain ja ainoastaan itseesi ja olemiseen. Saat antautua yltäkylläisyydelle täydesti joko yksin tai yhdessä ystävän kanssa, kera muiden Jumalattarien. Kutsun sinut mukaan elämään, olemaan, heräämään, syttymään, hengittämään, voimaantumaan ja lumoutumaan itsestäsi, elämästä ja elämänvoimasta Sinussa! Tämä retriitti on luotu sinua varten, jotta sinä muistaisit koko upeutesi ja vapautesi oman elämäsi Luojattarena. Lisäksi, tämä on lahja sinulta, Sinulle.


Viikon aikana tutustumme Balin kulttuuriin, temppeleihin, pohjoisen vesiputoukseen ja viidakkolaaksoon sekä meitä ympäröivään paikalliseen elämään. Nautimme puhtaasta, tuoreesta joka solun sytyttävästä ravitsevasta värikkäästä ruuasta ja käymme muun muassa puhdistavassa pyhän lähdeveden temppelissä oppien paikallisista perinteitä, joka jo itsessään on elämys! Osallistumme myös mahtavaan äänihoitoon pyramideilla ja matkustamme pohjoisen viidakkoon, missä yövymme 3 yötä.   


Tämän matkan tarkoitus on tuoda esille se, mikä jo luonnostaan on, kuka ja mitä jo olet. Tämä on paluu meidän omaan luontoomme, meidän pyhään feminiinin voimaan.

ESIMERKKI PÄIVIEN OHJELMASTA 

(tarkempi ohjelma retriitille ilmoittautuessa, ennen retriitin alkua.)

Päivä 1

Jumalatar Kali, Maa elementti,

Juurichakra

Päivä 2

Jumalatar Lakshmi, Vesi elementti, Sakraalichakra

Päivä 3

Jumalatar Durga, Tuli elementti, Solar Plexus

kl 17.00 Aloitus Jumalatarpiiri ja tutustuminen

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

kl 8.00 Aamun aloitus

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 (kulttuuri) Lähtö Tirta Empul pyhän lähdeveden temppelille

kl 12.00 Lounas

kl 13-16 omaa aikaa

kl 16 Päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

kl 8.00 Aamun aloitus

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Lähtö - Soundhealing @ Pyramids of Chi

kl 13 Lounas

kl 14.00 Matka jatkuu pohjoisen viidakko laaksoon

kl 16.30 Saapuminen ja majoittuminen viidakko laaksoon

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltanuotiopiiri

kl 22.30 Hiljaisuus

Bohemian Goddess

ON SEIKKAILUN AIKA! KUTSUUKO BALI? KUULETKO KUTSUN?

KOLME IHANAA RAKKAUDELLA VALITTUA KOHDETTA

SWASTI ECO COTTAGES

2 yötä

Ensimmäinen kohde sijaitsee Ubudussa.

Tämä on  upea helmi, keskellä kaupunkia.

Yövymme jaetussa isossa tilassa.

Swasti tarkoittaa terveyttä ja tilalla on oma puutarha, mistä he valmistavat mitä kauneinta kasvisruokaa.

Voit tutustua tähän ihanaan paikkaan tästä.

Ubudissa koemme mm pyhän lähdeveden temppelin Tirta Empulin puhdistavan voiman ja mahtavan Pyramids of Chi - pyramidin äänihoidon 

LES VIIDAKKOLAAKSO

3 yötä

Matkustamme Ubudista pohjoisen viidakkolaaksoon Lesiin. Siellä saamme kokea viidakon taikaa ja läsnäolon puhtaan voiman.


Nautimme jälleen mitä upeinta kasvisruokaa ja juomme puhdasta lähdevettä suoraan viidakon vuorilta.


Viidakolla ei ole verkkosivua.

POINCIANA RESORT

2 yötä

Kolmas kohde sijaitsee Balin Pohjoisosassa.

Tämä on luksus rantaresortti merenrannalla, missä sinulla on oma huone. 

Tutustu tähän ihanaan paikkaan tästä.

OHJAAJANA SARA ADOLFSEN - HENKINEN VALMENTAJA JA MODERNI MYSTIKKO

Hei sinä ihana ja upea!

Nimeni on Sara ja toivotan sinut koko sydämelläni tervetulleeksi kanssani Balille. Bali on toinen rakas sieluni koti, missä asun osan vuodesta.


Bali oli kutsunut minua jo useamman vuoden ajan ennen, kuin lopulta olin valmis vastaamaan kutsuun. Kun viimein päätin lähteä yksin matkaan tammikuussa 2018, ymmärsin miksi Bali oli kutsunut minut luokseen. Siellä minulle selkeni, että olin tullut muistamaan. Olin viimein palannut kotiin ja ennen kaikkea, Bali auttoi minua muistamaan ja löytämään kodin ja maan päällisen taivaan itsestäni.


Bali on todella maaginen paikka, ja tunnen, ettei sitä pysty täysin edes sanoin kuvaamaan. Siitä hetkestä, kun astuin Balin maan pinnalle, alkoi ihmeitä ja jatkuvaa synkroniaa tapahtumaan. Olen saanut Balilta enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitella ja tämä on syy, miksi tunnen niin voimakkaan kutsun nyt jakaa sitä kaikkea ja tämän kokemuksen sinun kanssa.


Olen kulkenut tietoista henkistä polkua 8 vuoden ajan. Minulle jokainen päivä on maaginen mahdollisuus elää vapaana, omaa unelmaa, nauttien, iloiten, rakastaen ja jakaen omaa valoa ja loistoa yhdessä muiden valovoimaisten kanssa. Elämä on minulle muistamista, harjoittelua ja opettelua tulla siksi ihmiseksi, joksi alunperin synnyimme, ja tekemään sitä, mitä olemme alunperin tulleet tänne maan päälle tekemään.


Olen lisäksi täysin vakuuttunut, että tämä on mahdollista kaikille, ketkä sitä oikeasti haluavat, sillä itse olen elävä esimerkki siitä, minkälaista uskomatonta muutosta me voimme elämässämme ja itsessämme saada aikaan.


Läsnäolon kautta, tahdon muistuttaa, koskettaa ydintä ja herättää syvintä. Olen tullut tänne muistuttamaan elämän perimmäisestä merkityksestä, sen äärettömästä pyhyydestä ja kauneudesta, sekä siitä, mikä on jo sinussa.

OLETKO SINÄ VALMIS MUISTAMAAN?

Kuka Sinä olet?

Mistä olet tullut? ja

Minne olet menossa?

Sara Adolfsen

Henkinen valmentaja ja Moderni Mystikko | Pyhän Feminiinin Papitar | Bohemian Goddess Korusuunnittelija |

Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner | Ekokosmetologi

Bohemian Goddess

TAHDOTKO SINÄKIN ELÄÄ TÄYDESSÄ LOISTOSSASI JA KOKEA SIELUSI TODELLISEN PALON?

Tällä retriitillä kaikki on mahdollista! Voit varautua ihmeisiin!

Yksi niistä, olet Sinä!


Sydämeni täydestä tilasta toivotan sinut enemmän kuin tervetulleeksi jakamaan tämän matkan yhdessä minun ja muiden oman elämän Jumalattarien kanssa. Tulet kohtaamaan saman henkisiä sieluja, siskoja, kenties jopa uusia ystäviä!

Ennen kaikkea, tämä on sinua varten. 

Tällä retriitillä voimistamme yhteyttä itseemme, syvimpiin toiveisiimme ja unelmiimme. Opimme miten löytää sisäistä harmoniaa, luoda lisää vapautta elämään ja linjautumaan sielun syvemmän suunnitelman ja oman ainutlaatuisen elämäntehtävän kanssa. 

Täällä päästämme todella irti kaikesta siitä, minkä on aika mennä, mikä vielä pidättelee sinua ja estää sinua elämästä omaa unelmaasi. Teemme tilaa uudelle sinulle, missä sinä olet oman elämäsi Luojatar, Kuningatar ja Jumalatar, sekä sitä, mitä juuri sinä tahdot itse olla!


On tullut aika loistaa!

On tullut aika herättää sisäinen Jumalataresi, villi ja vapaa luontosi!

Rakkaudella, täällä muistuttamassa sinua upeudestasi ja vapaudestasi

Sara ✨🕊

OLETKO VALMIS SYTYTTÄMÄÄN SIELUSI PALON JA ANTAMAAN UNELMILLESI SIIVET?

RETRIITIN HINTA 2500tai ilmottaudu ystävän kanssa 2000€/ henkilö

Varaus on sitova, paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä max 8. (hinta sis. ALV 24%, täyden ylläpidon/ yöpymisen, ruokailun ja koko ohjelma)Tällä hetkellä otamme huomioon sen, että Balin rajat ovat vielä toistaiseksi kiinni, mutta odotamme niiden aukeavan 11.9.2020.
HUOM: hintaan ei sisälly lentoja

Sitova ilmoittautuminen, kysymykset ja paikan varaaminen:[email protected]

Ilmoita lisäksi mahdollinen erikoisruokavalio. Paikkoja rajatusti.

LENNOT

Lennot Balille ja takaisin Suomeen, tulee jokaisen itse varata erikseen. Autan sopivien lentojen löytymisessä, jotka ovat yleensä noin 550-650€ kun ne varaa ajoissa.

Bohemian Goddess

PERUUTUSEHDOT JA MAKSU
Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi tarvittaessa perua maksutta 30 päivää ennen retriitin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu 14 päivää ennen retriitin alkua, pidätämme siitä 200€ kattaaksemme varauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli et peruuta varaustasi, joudumme laskuttamaan retriitin kokonaisuudessaan. Retriitti tulee maksaa kokonaisuudessaan, retriitin viimeiseen päivään 17.11.2020 mennessä.
(Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Lisäinspiraatiota:Facebook: Bohemian GoddessInstagram: @bohemiangoddessrosetemple

Copyright ©2020 Sara Adolfsen & Natural Wellness & Bohemian Goddess. 

All Rights Reserved