Bohemian Goddess

OLETKO VALMIS VASTAANOTTAMAAN SIELUSI TODELLISEN LAHJAN? 

Kuuletko kutsun? Kaipaako sielusi tulla nähdyksi, kuulluksi, kosketetuksi, rakastetuksi ja ennen kaikkea, kaipaako sielusi syvää yhteyttä?

PYHÄN FEMINIININ POLKU

ON PALUU KOTIIN SYVIMPÄÄN JA KAIKKEIN PYHIMPÄÄN TILAAN SINUSSA

Bohemian Goddess - Jumalattaren ja Pyhän Feminiinin Polku johdattaa sinut kerros kerrokselta, askel askeleelta syvemmälle temppeliisi, itsesi, sielusi alkuperäisen uniikin suunnitelman, perimmäisen tarkoituksen ja pyhien lahjojen luokse. Olemme pysyvästi astumassa korkeamman kosmisen värähtelyn taajuudelle, joka työntää nyt vauhdilla kohti suurta muutosta, kutsuen meitä kaikkia kotiin.


Feminiini nousee, kun muistamme ja kehollistamme oman todellisen jumalaisen voimamme. 

Yhdessä maskuliinin voiman kanssa, feminiini hakee nyt uutta tasapainoa maan päällä ja me, olemme osallisena tässä muutoksessa, tekemällä oman, sen kaikkein tärkeimmän työn, sisäisen työmme, joka johdattaa meidät, meidän uniikin sielun lahjan, aidon elämän palon ja todellisen täyttymyksen luokse.


 Pyhän Feminiinin Polku on osana muutoksessa auttamassa nyt sinua kehollistamaan kolmoisliekin, pyytettömän rakkauden, ajattoman viisauden ja rajattoman voiman, syvälle sydämesi, kehosi ja sielusi tilaan. 

Näin, liekki syttyy, eikä sitä sammuta enää mikään.

Tunnetko kaipuun, tiedätkö, että jotain oleellista puuttuu, jotain, mitä et ole täysin kenties oivaltanut vielä?

Sielusi liekki muistuttelee itsestään, valosta varjojen alta. Se ei anna rauhaa, ennen kuin olet valmis avaamaan sydämesi portit sille, ihan kaikelle, niin varjolle kuin valolle ja itsellesi täydesti. 

Olet täällä syystä ja sielusi tietää sen.


Kun kuulet kutsun tiedät, että olet valmis. Olet valmis astumaan pyhään temppeliin, oman sielun tilaan. Sielusi tahtoo herättää nyt myös sinut muistamaan Hänet, Jumalattaren, kokonaisen valovoimaisen Naisen Sinussa, joka eheyttää sen, mikä vielä himmentää valoasi, pitää sinua pienenä ja estää unelmiesi toteutumisen. 


Jumalatar on jo sinussa, sisältäen sekä valon, että varjon. 

Hän - on kokonainen, todellinen, luonnollinen, aito, kaunis ja pyhä luontosi.

OLET TULLUT TÄNNE MUISTAMAAN JA MINÄ AUTAN SINUA SIINÄ

Kyllä, sinussa on jo ihan kaikki. On tullut aika sytyttää sielun palo ja liekki, sydämesi todellinen loisto, sekä solumuistissasi olevat kaikki pyhät koodit.


On tullut aika päästää itsesi vapaaksi menneestä, historian perityistä ja karmisista taakoista, sekä kaikista mielen luomista kahleista. 

Todellinen luontosi on vapaa ja siksi oletkin nyt tässä, sillä sielusi muistaa. Sielu, sydän, syvin olemuksesi, Jumalatar itse, muistaa menneen elämän temppelissä ja tämä muisto kaikuu tässä ajassa, nyt lähes pakottavalla tavalla yhä syvemmin ja voimakkaammin värähdellen, meidän soluissa saakka.


On tullut aika antaa kaikille unelmillesi siivet ja vastaanottaa elämältä sitä hyvyyttä, pyhyyttä ja kauneutta, mitä olet tullut tänne samaan, jakamaan ja kokemaan. Kun sielusi palo syttyy täydesti, ei ole enää paluuta menneeseen. 

Sinä tapahdut, kaikki muuttuu ja näin on aina ollut tarkoitus.


Voit saada kaiken haluamasi ja vielä enemmän, mutta ensin sinun on rohkeasti kuunneltava sydäntäsi, syvintä sielusi kutsua ja seurattava tätä.


Bohemian Goddess - Jumalattaren ja Pyhän Feminiinin Polku johdattaa sinut syvälle.

Oletko valmis tutustumaan itseesi tavalla, jota et ole ennen kokenut? Oletko valmis vastaamaan sielusi kutsuun ja itsesi täydesti?

Seuraavaksi sinulta vaaditaan rohkeutta ja sitoutumista itseesi. Sitä, että kuuntelet kutsua ja todella vastaat siihen.


Aika on nyt, ei ole enää mitään syytä odottaa, meillä ei ole varaa siihen, sillä sinä olet täällä nyt ja elämä on tässä nyt ja joka ikinen päivä on sinun mahdollisuutesi loistaa, olla onnellinen ja vapaa!


Iloitsen jo nyt sinun puolestasi, sillä olet jo tässä astumassa tuosta temppelin portista sisään! 

Tervetuloa kotiin, sinun omaan ja meidän yhteiseen ja muiden heränneiden Jumalattarien temppelin tilaan.

Tämän matkan kautta tulet astumaan omaan voimaasi, täyteen potentiaaliisi ja kutomaan unelmistasi ihmeiden verkon!


Rakkaudella, täällä muistuttamassa sinua 

upeudestasi ja vapaudestasi,

Sara

SINÄ OLET RUUSU

Ruusukaan ei olisi ruusu, ilman sen pitkää vartta, piikkejä ja lehtiä. Se on tehty täydelliseksi, aivan kuten Sinutkin.

Kun kävelemme Pyhän Feminiinin Polkua, opimme rakastamaan ruusun kaikkia osia ja kiitämme sen jokaista piikkiä, sillä ymmärrämme, että piikit ovat aikanaan kasvaneet herkän ruusun suojaksi.


Kun lepäämme totuudessa ja olemme rehellisiä itsellemme, kysyen rakkauden äänellä, miltä elämä tuntuu piikkien, haavojen ja varjojen verhon takaa, voimme tuntea sydämen syvän viisaan äänen ja tiedämme, että piikit eivät todellisuudessa palvele meitä enää. Tiedän, miten samaan aikaa voi tuntua siltä, että niistä on myös hyvin hyvin vaikea luopua. 


Sitä mukaan, kun avaudumme yksi terälehti kerrallaan oman elämän ja sielun täyteen kukkaan, opimme Pyhän Feminiinin, Jumalattaren polulla, miten luottaa ja löytää turva piikkien sijaan, meidän kauniiden terälehtien keskeltä. Mitä syvemmälle ruusun spiraaliin sukellamme, sitä selkeämmin huomaamme, ettei meidän enää tarvitse suojautua elämältä, piilottaa todellista olemustamme, aitoutta, sisäistä kauneuttamme tai todellista sielun lahjaamme maailmalta.  


Seuraavaksi, voimme halutessasi yhdessä astua transformatiiviselle pyhää alkemiaa täynnä olevalle täyden liekin ja Pyhän Feminiinin voiman polulle. Tämä polku tulee auttamaan sinua avautumaan elämälle, todelliselle sielusi täydelle potentiaalille ja niille kaikille lahjoille, joita sisälläsi kannat. Kun sielusi polku avautuu eteesi, oivallat Dharmasi - elämäsi tarkoituksen ja -tehtäväväsi. 


Yhteisen matkan aikana, saat omassa täydellisessä luontaisessa tahdissa, turvallisessa tilassa, avata näitä, vielä kiinni ja sulkeututuneena olevia ruusun terälehtiä yksi kerrallaan. Tulet näkemään, miten jokaisen piikin alta ja avaamattoman terälehden sisältä, voi löytyä mitä ihmeellisin lahja ja sinun todellinen voima. Huolimatta siitä, että terälehtien avaaminen tuntuu varjoja ja syviä haavoja kohdatessa joskus todella vaikealta, haastavalta ja joskus miltei mahdottomalta, voimme aina luottaa, että se sisäinen työ mitä teemme, on äärettömän tärkeää ja tarpeellista. Se on tärkeää sekä meille, että kaikille meidän ympärillä oleville, niin heille ketkä olivat meitä ennen, kuin heille, jotka tulevat meidän jälkeen. Millään muulla ei ole enää vastaavaa merkitystä, kun astumme sydämessä luottaen, tietoisesti ja täydesti tämän totuuden valokenttään.  


Voimme tuntea sielussa saakka, miten meidän sisäinen työ palvelee meidän parasta ja samalla suurempaa tarkoitusta. Tiedät myös, että sinun sisäisen ruusun terälehtien avautuminen, ei koskaan tapahdu sinulle, vaan se tapahtuu sinun vuoksesi ja parhaaksesi, jotta sinä voisit elää täydesti ja vapaasti, täydessä potentiaalissasi, täydessä loistossasi, elämän kukassa, kanavoiden rajatonta potentiaalin valoa ja virtausta tähän maailmaan.

Oletko aidosti valmis puhkeamaan kukkaan ja astumaan Pyhän Feminiinin polulle?

PYHÄN FEMINIININ POLKUMISTÄ TÄSSÄ VALMENNUKSESSA ON KYSE?

Kuuntele, katso ja koe nyt täysin ilmaiseksi "Sytytä sielusi palo ja anna unelmillesi siivet" - livewebinaari ja masterclass nauhoite, missä kerron mm:


⇢ mikä on suurin ongelma, este ja haaste meidän ja unelmien välissä 

⇢ pyhästä feminiinienergian voimasta

⇢ Jumalattaresta meissä

⇢ chakroista eli kehon energiakeskuksista

⇢ maan elementeistä

⇢miten nämä kaikki liittyvät unelmien toteuttamiseen ja

unelma elämän luomiseen

Tämä valmennus on sinulle, kun olet aidosti valmis ottamaan seuraavan askeleen elämässäsi ja sitoutumaan omaan Pyhän Feminiinin - Jumalattaren polullesi, samalla tuntien, että kaipaat apua ja tukea ottaaksesi seuraavat askeleet ja päästäksesi parhaalla mahdollisella tavalla eteenpäin elämään sinun täydellisen uniikkia omaa unelmiesi elämääsi!

On tullut aika herättää Sisäinen Jumalattaresi, villi ja vapaa Luontosi.

Bohemian Goddess

KOHTI LUONNOLLISUUDEN TILAA

Vain luonnollisen rauhallisuuden tilasta, voimme kuulla sen, mitä sielu, meidän sydän ja korkein meille viestii.

Tiedätkö sen hetken, kun mieli rauhoittuu, keho laskeutuu olemisen tilaan ja sisin huokaisee syvään päästäen irti kaikesta siitä, mikä on jotain muuta, kuin tämä läsnäoleva hetki. Siinä luonnollisessa tilassa, juuri siinä hetkessä, on niin hyvä olla. Tässä hetkessä on kaikki, kaikki vastaukset, kaikki mitä tarvitsemme. Tätä täydellistä luonnollisuuden tilaa kohti lähdemme yhdessä kulkemaan.

Kun keho ja mieli rauhoittuu, luonnollisuus astuu olemukseesi, sydämesi ääni pääsee viimein esille, näkyviin ja kuuluviin. Tällöin sisäinen ääni ja korkeamman johdatus yltää tietoisuuteemme tavalla, joka tuntuu totuudelta sydämessä. Kun vain annamme itsellemme luvan huomaamme, miten helppoa tätä on seurata. Yhteys kasvaa ja sinä tunnet sen. Tämän luonnollisen tietoisen tilan kautta, voit luoda toteen ihan mitä vain!

Mitä pitempään taistelemme luontoamme vastaan, pakenemme todellisia tunteita, intuition viestejä ja yritämme mielen ja maskuliinienergiasta kumpuavan analyyttisen ja järkeilevän toiminnan kautta suorittaa elämää, sitä enemmän elämä tuntuu hankalalta, puskemiselta ja selviytymiseltä. Kun astut omaan luonnollisuuden voimaasi ja oivallat oman todellisen luontosi, sitä lähempänä olet omaa täyttä potentiaaliasi, uniikkia lahjaasi, elämäsi tarkoitusta, todellista täyttymystä, onnea ja unelmaasi.

Luonnonnollisuuden tilassa intuitio ja luottamus lisääntyy, unelmia toteutuu ja ihmeitä tapahtuu. Meitä ohjataan jatkuvasti kohti totuutta ja sitä, minkä sydän tunnistaa oikeaksi. Vain luonnollisuuden tilasta löydämme, oivallamme ja näemme ne oikeat viestit, meille jätetyt leivänmuruset, joita seuraamalla löydämme perille, sydämen polulle, sielumme portille, oman rauhan, täyttymyksen ja onnemme luo.


Maan päällinen paratiisi on olemassa ja se löytyy meidän sisältä, meidän täyden, avoimen sydämen loistosta.

Bohemian Goddess

RAKKAUDEN RUUSUJA

Tapaamiset olivat lämminhenkisiä, mukavia yhdessä olon hetkiä. Sain joka kerralla mukaani uusia ajatusmalleja, joita hyödyntää lisätäkseni itsetuntemusta ja havaitsemaan eri tavalla ympäristöä ja ihmisiä ympärilläni. Kiitos, kun jaoit myös omia kokemuksiasi. Toimit inspiraation lähteenä.


Olet helposti lähestyttävä, lämmin ja välittävä ihminen. Sinusta huokuu hyvä olo. Osaat tehdä valmennustilanteesta sellaisen, että on helppo avautua ja kertoa omista asioistaan syvällisemminkin. Kiitos, kiitos, kiitos <3


– Kaisa 45v

Olet auttanut minua niin paljon henkisen hyvinvointini löytämisessä ja tasapainossa. Olen sinulle todella kiitollinen! Kaikella on tarkoitus, niin myös sillä, kun aikanaan eksyin extempore luennollesi, ja kohtasin sinut – todella samanhenkisen ihanan naisen. Olen saanut sinulta paljon neuvoja, joita en olisi osannut itse löytää mitenkään. Isoimpana oivalluksena kokonaisuudessa ehdottomasti se, että olen hyvä juuri tällaisena kuin olen nyt – ja minä riitän. Olen oppinut paljon armollisuudesta ja rauhasta, sen tunteesta, sen saavuttamisesta.


Suosittelen lämpimästi Sinua muille, jotka kaipaavat apua henkisen hyvinvoinnin löytämiseen & tasapainoon etsimiseen. Olen tosi kiitollinen siitä, että meidän tiet silloin kohtasi, ja uskon, että ne tulee kohtaamaan jatkossakin vielä monet kerrat! On ollut tosi hienoa myös saada seurata sun matkaa ja sitä, miten sinä olet vienyt unelmiasi eteenpäin. Olet mulle esikuvana myös <3 Olet opettanut, että kaikki tunteet ovat sallittuja ja kaiken voi myös hyväksyä – iso kiitos siitä! Minun on helpompi elää ja olla, kun pyrin pitämään tämän mielessä. Ei tarvitse paeta ajatuksia, eikä yrittää poistaa niitä – annan niiden tulla ja olla, hyväksyn ne. Se tuo minulle paljon rauhaa ja tyytyväisyyttä. Onnellisuutta. Halataan kun tavataan taas <3


-Annika Myllykoski 32v

Seuraa omaa unelmaasi valmennus

Sara on maailman empaattisin ihminen! Ensimmäisellä kerralla pelotti mennä puhumaan todella henkilökohtaisista asioista vieraan ihmisen kanssa, mutta pelko oli turhaa. Saraa on helppo lähestyä!


Ihan mieletön lisä on halaus valmennukseen tullessa sekä lähtiessä! ja se halaus tulee sydämestä!


– Sari Helokallio 53v

Minulla ei oikeastaan ollut odotuksia, ajattelin että asiat ovat varmasti jo aika hallussa. Ja voi kuinka väärässä olinkaan. Ajattelin että valmennus mahdollisesti hieman antaisi osviittaa elämääni, mutta se antoikin paljon enemmän. Valmennuksen myötä elämässäni muuttui paljonkin. Sain paljon itsevarmuutta ja uskoa omaan tekemiseen. Valmennus auttoi minut yli tähän astisen elämäni vaikeimmasta vaiheesta. Saman aikaisesti Saran avustuksella saavutin myös yhden suurimmista unelmistani. Sara on läsnäoleva, aito ja kannustava valmentaja. Hän kuuntelee ja ymmärtää ja havaitsee ratkaisevat asiat puheensorinan keskeltä.


- Jenna 26v

Sairastuin uupumukseen. Järjen tasolla ymmärsin, mistä oli kyse, mutta päällimmäisinä tunteina koin syvää hämmennystä, epävarmuutta, pelkoa ja väsymystä. Mitä kehossani ja mielessäni oikein tapahtuu, ajattelin? Etsiessäni tietoa, löysin reitin, jolla päästä työterveyden kautta hoitoon, mutta koin ettei se alkuvaiheessa riittänyt. Päätin hakeutua myös terapiaan, mutta kuulin, että sen alkamiseen kestäisi kolme kuukautta. En halunnut odotella sitä aikaa, vaan tehdä kaiken mahdollisen, jotta voisin paremmin. 


Etsin netistä apua ja löysin läheltä henkisen valmentajan Saran. Sara kertoi sivuillaan itsekin sairastuneensa uupumukseen, parantuneensa siitä ja auttaneen myös muita. Olo oli aluksi epävarma, sillä uupuneena kaiken uuden tekeminen tuntui isolta ponnistelulta. Tunsin kuitenkin vahvasti, että haluan auttaa itseäni ja olen valmis astumaan uutta kohti. Vanha kaavani kun ei selvästikään toiminut.


Kävin Saran kanssa 8 kerran henkilökohtaisen valmennuksen. Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni lähteä tälle matkalle. Sara on lämmin ja empaattinen ihminen, joka kuunteli joka kerta rauhallisesti ja ymmärtäväisesti minun tarinaani. Sain häneltä luottamusta itseeni ja siihen, että kaikki vielä järjestyy. Ymmärsin, että tässä matkassa on kyseessä aito itseensä tutustuminen, todellisten, herkkien ja kipeidenkin tunteiden salliminen ja esiinnostaminen. 


Nykypäivän suoritysyhteiskunnassa ei tunnu jäävän aikaa näille asioilla vaan sitä oppii työntämään todelliset tunteensa syrjään. Saran kanssa aloin hahmottelemaan vastauksia elämäni suuriin kysymyksiin ja tutustumaan uudelleen itseeni. Kyseessä on elämänmittainen matka, mutta koen, että Saran kanssa sain siihen hyvän ja kannustavan uuden alun. Yhteytemme Saran kanssa säilyy varmasti, mm. erilaisten ihanien rentoutusharjoitusten myötä.


Suosittelen lämpimästi Saran valmennusta.. Ensimmäinen askel saattaa olla se haastavin, mutta kannattaa pohtia mitä sitä onkaan vaakakupissa. Omaa terveyttä ja hyvinvointia arvokkaampaa asiaa ei mielestäni ole olemassakaan.


- Katri 39v

Pyhän Feminiinin Polku - Bohemian Goddess.jpg

Oma ajattelutapani muuttui haasteita kohdatessani, sekä yleinen ajattelu itsestäni mm. miten kohtaan ongelmatilanteet, miten pääsen ikävien tunteiden yli, mistä tunteet johtuvat ja armollisuus itseäni kohtaan. Suurin anti oli se, että joku kuunteli ja oli aidosti kiinnostunut neuvomaan minua niissä asioissa, mihin kaipasin neuvoa ja tukea.

Olet ihana ihminen Sara. Uskon, että pystyt auttamaan vielä monia ihmisiä. Olen ikionnellinen kaikesta ajasta jonka sain kanssasi viettää ja kaikista niistä uusista näkökulmista joita minulle pohdintoihini annoit <3  

Heidi 30v

Bohemian Goddess

OLEN SARA, HENKINEN VALMENTAJA JA MODERNI MYSTIKKO

Olen kulkenut tietoista henkistä polkua 8 vuoden ajan. Minulle jokainen päivä on maaginen mahdollisuus elää omaa unelmaa nauttien, täydessä ilossa, rakkaudessa, valoisessa ja vapaassa luonnollisessa loistossa. Elämä on minulle muistamista, harjoittelua ja opettelua tulla siksi ihmiseksi, joksi alunperin synnyimme, ja tekemään sitä, mitä olemme alunperin tulleet tänne maan päälle tekemään.

Olen lisäksi täysin vakuuttunut siitä, että tämä on mahdollista kaikille, ketkä sitä oikeasti haluavat, sillä itse olen elävä esimerkki siitä, minkälaista uskomatonta muutosta me voimme elämässämme saada aikaan.


Läsnäolon kautta, tahdon muistuttaa, koskettaa ydintä ja herättää syvintä. 

Olen tullut tänne muistuttamaan siitä, mikä on jo sinussa, elämän perimmäisestä merkityksestä, sekä sen äärettömästä pyhyydestä ja kauneudesta. 


Pyhän Feminiinin Polku 

muutti täysin elämääni ja sytytti sieluni. 

Nyt toivon samaa sinulle!


Oletko Sinä valmis muistamaan:

Kuka Sinä olet?

Mistä olet tullut? ja

Minne olet menossa?

SINULLA ON MAHDOLLISUUS KÄÄNTÄÄ ELÄMÄSI KIRJASSA UUSI LUKU

Olet ainutlaatuinen ja niin on tämä elämäkin. Meillä jokaisella on myös oma tärkeä elämäntehtävä täällä. Monesti käy vaan niin, että arki, järki ja mielen ääni keksii kaikenlaisia syitä, miksi sydämen ääntä ei voi tai kannata kuunnella. Suurin osa elää niin kiinni kokemuksessa ja oravanpyörässä, ettei sydämen ääntä erota koko elämän aikana kaiken sisäisen ja ulkoisen melun keskeltä. Yhteys feminiiniin sydämeen on kuitenkin aina olemassa, mutta sille on annettava vapautta ja tilaa. Se ei pääse kuuluviin kontrolloidussa, suorittavassa, maskuliini energian otteessa. 

Yhteys löytyy vain luonnollisuuden tilasta, hiljentymällä.


Kun kohtaat itsesi hiljaisuudessa, voit kuulla, nähdä ja tuntea sydämesi - siellä Sinä olet. Itsesi valitsemien ja sydämen polun seuraaminen on ainoa tie, joka voi johdattaa sinut pysyvän rauhan, onnellisuuden ja rakkauden äärelle.


Voit hetkenä minä hyvänsä valita itsesi ja puhjeta täyteen kukkaan. Ei ole mitään syytä enää odottaa, sillä jokainen päivä voi olla unelmasi, jos niin valitset. Voit tästä hetkestä eteenpäin seurata omaa unelmaasi ja sydämesi polkua, luoden kaikki unelmat toteen. Miksi et haluaisi tätä? Miksi et sallisi tätä itsellesi? 

Sinä ansaitset tämän ja vielä enemmän! Jumalatar sinussa tietää tämän kyllä.

TULET OPPIMAAN MITEN LUOT ELÄMÄN SYDÄMESTÄSI

Voin luvata sinulle, että Pyhän Feminiinin polulla opit miten valitset itsesi. Tämän myötä tulet näkemään suuren muutoksen elämässäsi. Kaikki palaset alkavat loksahtelemaan paikalleen ja unelmasi alkavat toteutumaan kuin itsestään! Elämään astuu luonnollinen virtaus ja sinä olet osa sitä. Tämä vaatii vain sen, että sinä valitset nyt vihdoin itsesi. Lisäksi, sinun täytyy haluta ja janota, olla täysin valmis uuteen lukuun elämässäsi pelosta ja epävarmuudesta huolimatta. Tämä palo auttaa sinua niinä hetkinä, kun sinun on astuttava hetkellisesti itsesi vuoksi puhdistavaan tuleen, välillä poistumaan mukavuusalueeltasi nähdäksesi jälleen kirkkaammin ja noustaksesi elämässäsi uusiin korkeuksiin ja aivan uuteen keveyden ja vapauden lentoon.

PYHÄN FEMINIININ POLKU ETENEE YKSI TERÄLEHTI JA SPIRAALI KERRALLAAN

Kun olemme yhdessä päättäneet aloittaa matkan, pidämme ensimmäisellä tapaamis kerralla aloitus-seremonian, joka sitoo meidän sopimuksen pyhän valon verkkoon täksi sovituksi ajaksi. 


Teen sinua varten Pyhän kolminaisuuden kristalli aktivaation, joka tasapainottaa sydämesi, kehosi ja sielusi yhteyttä. Tämä kristalli aktivaatio nostaa heti alkuun jo värähtelyäsi, tietoisuuttasi ja auttaa sydäntäsi linjautumaan kolmoisliekin, pyhän kolminaisuuden pyyteettömän rakkauden, ajattoman viisauden ja rajattoman voiman kanssa. Kristalli aktivaatio aktivoi myös sekä feminiini- että maskuliini energian sinussa, tasapainottaen ja harmonisoiden niitä. Näin voit helpommin päästää irti mielesi rajoituksista, suorittamisesta ja antautua sinun feminiinille virtaukselle ja nautinnollesi.


Seremonia kokonaisuudessaan toimii initiaationa ja se valmistelee meidät yhteiselle matkalle, sinut omalle Jumalattaren polullesi ja minut sinun oppaakseesi siinä. Initiaatiossa kutsumme paikalle myös meidän omat ja yhteiset oppaamme, jotka suojelevat ja siunaavat matkaamme. 


Ensimmäinen spiraali aloitetaan aina maan elementistä, juurichakrasta ja Jumalatar Äiti Kalista. Yksi spiraali kestää yleensä 1-2 viikkoa, jonka jälkeen jatkamme seuraavaan spiraaliin (näistä yllä olevassa videossa lisää).

Tämä Pyhän Feminiinin matka, valmennuskokonaisuus ja prosessi sisältää 8x verkko tapaamista, joista ensimmäinen ja viimeinen ovat 90 min ja muut 60 min. Yhteinen polkumme kestää kokonaisuudessaan 2-3kk (max 4kk). Tapaamme keskimäärin noin kerran 1-2 viikossa. Tämän lisäksi saat jokaisen tapaamisen jälkeen valmennuksen teemoihin ja Jumalattariin liittyvän uniikin työkirjan, joka sisältää tehtäviä ja rituaaleja, jotka ovat tarkoitettu sinulle, sinun itsenäistä työskentelyä ja harjoittelua varten.


Valmennuksen aikana, olemme myös tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse tai viesteitse.

Lopuksi päätämme meidän matkan päätös seremonialla, joka kantaa kolmoisliekin energiaa, täyttä kukkaan pyhän feminiinin ruusuun puhkeamista, sinetöiden ja integroiden koko matkan prosessin. Tämä seremonia sisältää myös henkilökohtaisen, todella voimakkaan,  sinulle kanavoidun Jumalatar transmission, joka vihkii ja aktivoi sinut pysyvästi 

✨🌹 Jumalattareksi, Pyhän Feminiinin ja Jumalattaren Polulle 🌹✨


Bohemian Goddess

OLETKO VALMIS SYTYTTÄMÄÄN SIELUSI PALON JA ANTAMAAN UNELMILLESI SIIVET?

Nousiko tästä kysymyksiä? Ota yhteyttä [email protected]

Valmennuksen kokonaishinta*1488€

Valmennuskokonaisuus sisältää 8 verkkotapaamista (60-90 min)Aloitusseremonian (osana ensimmäistä tapaamista)8 uniikkia Jumalatar pdf-työkirjaa itsenäiselle työskentelylle ja harjoitukselleMahdollisuus sähköpostituelle tapaamisten välissäPäätösseremonia & henkilökohtaisesti kanavoitu voimakas Jumalatar transmissio (osana viimeistä tapaamista)
+ etuoikeus ja vapaa pääsy järjestettäviin webinaareihin ja jumalatarpiireihin+ mahdollisuus sopia lisätapaamisia lisämaksusta valmennuksen aikana.

*Mahdollisuus maksaa max 4 erässä. Mikäli talous on sinulle ainoa este, otathan yhteyttä, niin mietitään yhdessä ratkaisuja.

Rakkaudella, täällä muistuttamassa sinua upeudestasi ja vapaudestasiSara

Bohemian Goddess

Copyright ©2020 Sara Adolfsen & Bohemian Goddess. 

All Rights Reserved