TUOMISTON KARTANOLLA

Sytytä sielusi palo ja anna unelmillesi siivet!

Bohemian Goddess

KUULETKO LUONTOSI KUTSUN?

Tahdotko kokea taikaa ja ihmeitä? Haluatko luoda kaikista unelmistasi totta? Mahdollisuutesi on koittanut ja paikkoja on rajatusti. Tämä taianomainen retriitti Suomen upeassa luonnon maisemassa on mahdollisuutesi tutustua itseesi aivan uudella tasolla ja löytää vastaukset kaikkiin niihin kysymyksiin, joita mukanasi kannat.


Tule herättämään kaikki aistisi, tutustumaan luontoon, omaan sisäiseen luontoosi ja elämäsi tärkeimpään ihmiseen - itseesi ja samalla kirkastamaan polkuasi kohti omaa suurinta unelmaasi!

SYTYTÄ SIELUSI PALO JA ANNA UNELMILLESI SIIVET

Sinä olet tullut tänne syystä ja sielusi tietää sen. On tullut aika astua todelliseen voimaasi ja potentiaaliisi, sytyttää sielusi ja antaa kaikille unelmille siivet! Tämä uniikki sielunmatka on suunnattu Jumalattarille, naisille, heille ketkä tietävät jo sydämessään, että elämässä on olemassa jotain paljon syvempää ja suurempaa. Kun kuulet kutsun tiedät, että on aika.

KENELLE?

Bohemian Goddess Suomen retriitti on erityisesti sinulle, kun olet valmis vastaanottamaan todellisen sielun lahjasi ja itsesi täydesti. Tämä on sinulle, kun olet valmis ottamaan seuraavaan askeleen elämässäsi ja tahdot viimein antaa itsellesi sitä, mitä feminiininen sielusi on jo pitkään janonnut.


Suorittavan maskuliinin aika on ohi ja nyt on todellisen vahvan nautinnollisen feminiinin aika syttyä! Naisen todellinen voima kumpuaa rajattomasta rakkaudesta, pyhästä viisauden tilasta ja syvästä kohdun voimasta.


On tullut aika päästää irti siitä, mikä vielä pidättelee ja pienentää sinua, siitä mikä himmentää sinun kirkasta säteilevää loistoasi ja valoasi. Nyt on aika eheytyä ja astua omaan täyteen voimaan ja kääntää elämässä uusi luku, missä alat viimein elää itsellesi ja luomaan sinun upeinta elämää, mitä olet jo alkujaan tullut tänne elämään!


Tämä on sinulle, kun tahdot tutustua itseesi aivan uudella tavalla, siihen, mitä ja kuka sinä syvimmiltäsi olet. Itsellesi annettu aika, on aina Lahja. Sen tarkoitus on tuoda esille se, mikä jo luonnostaan on, kuka ja mitä jo olet. Tälle retriitille, tulemme nimenomaan muistamaan keitä me luonnostaan oikeasti olemme, mistä olemme tulleet, miksi olemme täällä ja minne olemme menossa. 


Tämä on paluu meidän omaan luontoomme. Nyt lempeästi sinut nyt mukaan kutsuen...

"TULE HERÄTTÄMÄÄN SISÄINEN LUONTOSI."

Bohemian Goddess

MISSÄ?

Bohemian Goddess Suomen retriitti, pidetään satumaisella Tuomiston Kartanolla Karkussa, omenapuiden lomassa. Tämä upea kotikartano sijaitsee keskellä kauneinta Pirkanmaata leväten korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

Tutustu ihanaan kartanoon tästä.

MITÄ LUVASSA?

Tahdotko oppia luomaan unelmistasi totta? 

Tule, näytän sinulle tien!


Heittäydytään yhdessä mukaan elämän taikaan!

Tule mukaan nauttimaan, kokemaan, iloitsemaan, oppimaan ja voimaantumaan yksin tai yhdessä ystävän kanssa, kera muiden siskojen!


Retriitin aikana tutustumme ympärillä olevaan luontoon, historialliseen ja taianomaiseen vanhaan shamanistiseen kokoontumispaikkaan Pirunvuoreen ja kivilinnaan, sekä antaudumme maagisten luonnon elementtien maan, veden, tulen, ilman ja eetterin kuljettaa meidän matkaa.


Opimme ja inspiroidumme myös entisajan Jumalattarista, heidän arkkityypeistä, vahvasta pyhästä feminiinienergiasta, joka odottaa sitä hetkeä, että muistamme hänet.


Tämä matka on todellinen seikkailu!

TEEMANA LUONNON ELEMENTIT

ESIMERKKI PÄIVIEN OHJELMASTA 

(ohjelma vahvistuu vielä ennen retriitin alkua)

Päivä 1

Päivä 3

kl 8.00 Aamun aloitus

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri/ Ulkona seikkailua/ Workshop

kl 12 Lounas

kl 13-16 Omaa aikaa Kartanolla

kl 16.00 Valmennuksellinen päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltanuotio + Rumpumatka

kl 22.30 Hiljaisuus

kl 16.00 Tervetuliaisrinki ja tutustuminen

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Iltapiiri + Soundhealing

kl 22.30 Hiljaisuus

Päivä 2

Päivä 5

kl 8.00 Aamun aloitus (voi sis. meditaation ja/ tai päivän teemaan sopivaa liikettä)

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Retki Pirunvuorelle

kl 13.00 Lounas

kl 14-16 omaa aikaa Kartanolla – Villiinny omenapuutarhan poluilla, ruusujen ja keijujen kanssa

kl 16 Valmennuksellinen päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Satavuotiaan puusaunan löylyjä + saunataikoja + järvessä pulahtelua

kl 22.30 Hiljaisuus

kl 8.00 Aamun aloitus

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän piiri + päätöspiiri

kl 12 Lounas

kl 13 Lähtö kotiin

Päivä 4

kl 8.00 Aamun aloitus

kl 9.00 Aamiainen

kl 10.00 Aamupäivän valmennuksellinen piiri/ Ulkona seikkailua/ Workshop

kl 12 Lounas

kl 13-16 Omaa aikaa Kartanolla

kl 16.00 Valmennuksellinen päivän piiri/ Workshop

kl 18.00 Illallinen

kl 20.00 Satavuotiaan puusaunan löylyjä + saunataikoja + paljussa ja järvessä pulahtelua

kl 22.30 Hiljaisuus


Bohemian Goddess

TUOMISTON KARTANO

MAJOITTUMINEN

Tuomiston Kartanossa, ihanan satumaisissa jaetuissa 2-4 hengen huoneissa. Huoneiden kauneuteen ja mukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suuressa osassa huoneita on 120cm leveät vuoteet, ja lähes jokaisella vuoteella on harsoverhoin rajattu oma privaatti tilansa. Suihkut ja wc:t sijaitsevat makuuhuoneiden läheisyydessä päärakennuksessa.

Tuomiston kartano sijaitsee Karkussa. Keskellä kauneinta Pirkanmaata sijaitseva kotikartano lepää korkealla mäellä, josta avautuu upea maisema alas Rautaveden kansallismaisemaan.

KULKEMINEN

Tuomiston Kartano sijaitsee 7 kilometrin päässä Tampere–Pori -valtatiestä ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Karkun juna-asemasta. Sekä Tampereen että Porin suunnasta kulkevat junat pysähtyvät asemalla. Omalla autolla matka Tampereelta kestää noin 30 minuuttia. 

Katsotaan yhteiskyydit lähemmin!

RUOKAILU

Retriitillä tarjoillaan runsaita, ravitsevia ja herkullisia aterioita. Kartanon keittiössä suositaan villiyrttejä ja luomua. 

Erikoisruokavalioista +10€ lisämaksu.

MITÄ MUKAAN

Mukavat vaatteet joissa sinulla on hyvä olla. Omat hygienia tarvikkeet. Omat lakanat ja pyyhe. Avoin sydän ja mieli.

RETRIITILLÄ...

Tämä retriitti on täynnä feminiini energian villin vapaata ja sensuellia voimaa, viiden elementin alkemiaa, pyhän sisarpiirin ja rituaalin taikaa. Yhteiset päivät on maustettu lukuisilla ohjatuilla kehoa ja mieltä avaavilla, sekä tietoisuutta laajentavilla harjoituksilla.


Ohjelmassa on niin kehoa, mieltä, kuin meidän sisintä liikuttamassa muun muassa ihana sisarpiiri, kauniit äänimaljahoidot, läsnäoloa lisäävät hengitysharjoitukset ja meditaatiot, kehotietoisuutta vahvistava tanssi ja liike, puhdistava ja uudistava sauna ja järvivesi, sekä sydäntä avaavat yhteiset kokemukset.


Retriitin aikana selkeytämme ja kirkastamme omaa unelmaamme, opimme kuuntelemaan omaa sydäntämme ja voimaannumme omaan voimaamme. Meissä on jo kaikki, mitä me tarvitsemme luodaksemme kaikista unelmistamme totta. Nyt on tullut aika muistaa oma upeus ja vapaus oman elämän Luojattarena!

Oletko valmis vastaanottamaan itsesi täydesti?

Hetkesi on koittanut!

Bohemian Goddess

OHJAAJANA

Ohjaajana retriitillä on henkinen valmentaja ja mentori, moderni mystikko ja oman elämänsä Jumalatar, Sara Adolfsen.


Sara on työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin parissa 15 vuoden ajan. Hän on ensimmäiseltä koulutukseltaan terveydenhoitaja. Nykyään hän työskentelee henkisenä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentajana ja mentorina. Niin retriitit, kuin Seuraa omaa unelmaasi - valmennus ovat syntyneet Balilta saadun inspiraation ja johdatuksen kautta. Bali on Saran toinen, sielun koti.


Voit tutustua Saraan esim. naistenpiirien, äänimaljahoitojen, kaakaoseremonioiden myötä, joita hän järjestää säännöllisesti tunnelmallisessa ja turvallisessa sisarellisen lämmön temppelissä, Natural Wellness studiolla Lauttasaaressa, Helsingissä.


Tulevana syksynä voit osallistua myös Seuraa omaa unelmaasi - retriitille Balilla.

Kurkkaa infot verkkosivulta tai somesta, Bohemian Goddess sivuilta!


Bohemian Goddess yhteisö on suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamaan täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä syvimmillään ovat ja jotka haluavat elää omaa unelmaansa todeksi joka ikinen päivä!


Täällä muistuttamassa sinua upeudestasi ja vapaudestasi!

Sara Adolfsen

Henkinen valmentaja ja Moderni Mystikko | Rose Priestess | Bohemian Goddess Korusuunnittelija |

Terveydenhoitaja ja Sairaanhoitaja | Funktionaalinen lääketiede ja ravitsemus | Joogaohjaaja | Licenced NLP Practitioner | Ekokosmetologi

Bohemian Goddess

TAHDOTKO SINÄKIN ELÄÄ TÄYDESSÄ LOISTOSSASI JA KOKEA SIELUSI TODELLISEN PALON?

Tällä retriitillä kaikki on mahdollista! Voit varautua ihmeisiin!

Yksi niistä, olet Sinä!


Sydämeni täydestä tilasta toivotan sinut enemmän kuin tervetulleeksi jakamaan tämän matkan yhdessä minun ja muiden oman elämän Jumalattarien kanssa. Tulet kohtaamaan saman henkisiä sieluja, siskoja, kenties jopa uusia ystäviä!

Ennen kaikkea, tämä on sinua varten. 

Tällä retriitillä voimistamme yhteyttä itseemme, syvimpiin toiveisiimme ja unelmiimme. Opimme miten löytää sisäistä harmoniaa, luoda lisää vapautta elämään ja linjautumaan sielun syvemmän suunnitelman ja oman ainutlaatuisen elämäntehtävän kanssa. 

Täällä päästämme todella irti kaikesta siitä, minkä on aika mennä, mikä vielä pidättelee sinua ja estää sinua elämästä omaa unelmaasi. Teemme tilaa uudelle sinulle, missä sinä olet oman elämäsi Luojatar, Kuningatar ja Jumalatar, sekä ihan mitä vain sinä tahdot olla!


On tullut aika loistaa!

On tullut aika herättää sisäinen Jumalataresi, villi ja vapaa luontosi!

Rakkaudella, täällä muistuttamassa sinua upeudestasi ja vapaudestasi

Sara ✨🕊


OLETKO VALMIS SYTYTTÄMÄÄN SIELUSI PALON JA ANTAMAAN UNELMILLESI SIIVET?

EARLY BIRD HINTA 1200Tarjous voimassa 31.12.2020 saakka

Normaali hinta: 1495€EARLY BIRD HINTA (kun varaat paikkasi ennen 31.12.2020 tai siihen saakka, kun ensimmäiset paikat on täytetty): 1200€SECOND EARLY BIRD (voimassa 31.3.2021 saakka tai kun paikat on täytetty): 1350€THIRD BIRD: (ilmoittautuminen sulkeutuu 1kk ennen retriitin alkua, tai kun paikat on täytetty): 1495€

(hinnat sis. alv 24%, kattavan ohjelman, ihanan majoituksen ja upean ruuan)

Sitova ilmoittautuminen ja paikan varaaminen:sara@bohemiangoddess.fiIlmoita lisäksi mahdollinen erikoisruokavalio. Paikkoja rajatusti.

Bohemian Goddess

PERUUTUSEHDOT JA MAKSU
Ilmoittautuminen on sitova. Paikan voi tarvittaessa perua maksutta 30 päivää ennen retriitin alkua. Mikäli peruutus tapahtuu 14 päivää ennen retriitin alkua, pidätämme siitä 150€ kattaaksemme varauksesta aiheutuneet kulut. Mikäli et peruuta varaustasi, joudumme laskuttamaan retriitin kokonaisuudessaan. Retriitti tulee maksaa kokonaisuudessaan, retriitin viimeiseen päivään 20.6.2021 mennessä.
(Ohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Retriitin toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.)

Lisäinspiraatiota:

Copyright ©2020 Sara Adolfsen & Bohemian Goddess. All Rights Reserved