Valintana mahdollisuus ja rakkaus - Aika on lahja

Ymmärrän, kuulen, näen ja aistin – monella nousee tällä hetkellä surua ja hätää. Maailma on kaaoksessa, eikä kukaan tiedä mitä tapahtuu seuraavaksi. Tiedän, että saatan triggeröidä sillä, kun sanon, että tämä aika on lahja ja mahdollisuus, mutta en ole tullut miellyttämään, tämä kertoo vain todellisuudestani ja monen muunkin todellisuudesta, jota tahdon tässä sinulle jakaa. Jos triggeröidyt, iloitsen. Silloin tämä on ehkä juuri sinulle. Jos inspiroin tai herätän ajatuksia, iloitsen yhtä lailla, sillä tämä on kaikille!

Kiitos jo etukäteen, kun otat aikaa lukeaksesi tämän.

Pelko – voiko siitä oppia?

Pelko ja huoli ovat ihmiselle hyvin inhimillisiä tunteita, mutta voiko pelosta oppia?

Voiko pelosta oppia?

Se mihin suuntaamme energiamme, se kasvaa. Kaikki tunteet ovat sallittuja, niin tässä, kuin kaikissa muissakin tilanteissa. On hyvä tunnistaa oma tunne ja puhua siitä, mutta mikä on vielä tärkeämpää on se, mitä me voimme oppia meidän tunteista. Tunteet ovat johtolankoja, avaimia muutokseen ja vapauteen.

Tunteet ovat johtolankoja, avaimia muutokseen ja vapauteen.

Mikäli tunnet huolta tai pelkoa, voit kysyä itseltäsi; mikä minua oikeasti pelottaa juuri nyt? Mitä ikinä vastaat, voit seuraavaksi kysyä itseltäsi; Jos tämä olisi totta, mitä se tarkoittaa minulle, minun elämässä tai mitä uskon, sen kertovan minusta tai elämästäni? Voit kysyä tätä kysymystä yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes saat esille oikean, todellisen vastauksen kysymykseesi.

Voit myös kysyä; mitä hyötyä pelosta on, tai mihin tarvitset pelkoa tässä tilanteessa tai sinun elämässäsi? Voiko tunteesi, opettaa sinulle jotakin?

Ymmärrän, että nyt koetellaan ja joillekin tämä tilanne voi tuntua ihan kestämättömältä ja vaikka ei nyt tuntuisikaan siltä, niin kaikella on todellisuudessa syvempi tarkoitus. Kaikki täällä nyt ja tästä eteenpäinkin tapahtuva, vie meitä jollain tavalla eteenpäin. Joskus vastaukset tulevat ryminällä, joskus ne tulevat vasta tulevaisuudessa.

Tahdon kysyä sinulta seuraavaksi, mitä tarinaa kerrot itsellesi tästä tilanteesta? Se on se mihin uskot, mikä luo sinun tämän hetkisen tunteen ja tunnetilan.

Aika on lahja

Kuinka monesti olet viimeisen kuukauden tai puolen vuoden aikana sanonut, ”minä tarvitsen enemmän aikaa”, ”minulla ei ole aikaa lukea, opiskella, opetella tätä yhtä uutta asiaa, jota olen aina halunnut oppia. Tarvitsen aikaa levätä, minulla ei ole aikaa siivota minun kotia, olla perheen kanssa, kirjoittaa, meditoida, saisinpa muutaman päivän vapaata ja lomaa… Uskon, että aika moni on joko ajatellut tai sanonut ääneen jotain vastaavaa. Tämä hetki, on universumin vastaus meidän pyyntöihin.

Me, olemme yhdessä luoneet tämän ajan. Tämä on manifestaatio sille, mitä me olemme pyytäneet, mihin ihmiskunta on toiminnallaan vienyt meitä kaikkia. Aivan kuten omassa elämässämmekin – kaikki mitä sinulle tapahtuu tai on tapahtunut, on vastaus sinun omaan energiaan, siihen mihin olet fokusoinut, mihin olet uskonut, siten sinun toimintaan, eli mitä olet pyytänyt, joko tietoisesti tai tiedostamatta.

Ja aivan kuin yksilön omassa elämässä, nyt koko ihmiskuntana – kun me ei itse ymmärretä pysähtyä, niin elämä tulee ja pysäyttää. Tämä on se hetki, eli meidän hetki pysähtyä ja kuunnella mitä meissä nousee. Tämä aika on lahja.

Mahdollisuus valita rakkaus

Ellet jo ole aiemmin pitänyt huolta omasta terveydestä, lähimmäisistä, ellet ole oikeasti rakastanut työtäsi tai elämääsi, niin tämä on se hetki, hetki herätä todellisuuteen siitä, miten kauas olemme ajautuneet rakkaudesta. Rakkaudesta itseämme ja lähimmäisiä kohtaan, rakkaudesta meidän kotia maapalloa kohtaan. Tämä aika on lahja, jossa voimme herätä todellisuuteen siitä, mitä olemme itse luoneet meidän elämään.

Ellei elämämme ole sitä, mitä toivoisimme sen olevan, niin nyt meille on annettu aikaa kohdata ne asiat itsessämme, ne uskomukset, lukot tai muut meitä vielä rajoittavat tekijät, jotka ovat estäneet meitä elämästä sitä elämää, mikä meille on oikeasti tarkoitettu. Nyt on aika nähdä se millä kaikella turhalla täytämme meidän mieltä ja elämää ja sen sijaan siirtää fokus sinne, millä oikeasti on merkitystä, mikä oikeasti tuo meille sitä hyvää, mitä me syvällä sydämessämme kaivataan.

Ihminen on siitä jännä olento, että sitten kun me ikään kuin ollaan sen hetken äärellä, missä meiltä kysytään tätä muutosta tai itsemme totuudellista kohtaamista, niin sen sijaan, että me katsottaisiin itseämme silmiin, me nähdäänkin vain seuraava tarina, missä taas tapahtui jotain meidän ulkopuolella, mikä sitten teki sitä ja johti siihen ja sitten en päässytkään sinne matkalle tai konserttiin tai muuhun kivaan mihin olisin ihan kauheasti halunnut mennä.

Fokus pysyy kärsimyksessä, kaltoin kohtelun tunteessa, epäreiluudessa ja epäoikeudenmukaisuudessa. Katse kohdistuu ulospäin itsestämme ja kokemuksessamme ulkopuolinen maailma aiheuttaa meille ikäviä tunteita ja tapahtumia. Kun me ”ei saada jotakin” tai kun ”jokin ei mene niin kuin ajattelimme” koemme siitä kärsimystä sen sijaan, että me nähtäisiin sen tuoma mahdollisuus.

Mitä jos tämän tulikin mennä juuri näin? Mitä jos tämä tuokin vielä jotain parempaa mukanaan? Mitä jos olenkin johdatuksessa koko ajan ja voin luottaa tähänkin suunnitelmaan ja päästää irti kontrollista, omasta suunnitelmastani johon olin niin takertunut? Mitä tarinaa kerrot itsellesi juuri nyt?

Mitä tarinaa kerrot itsellesi juuri nyt?

Jos olet juuri hetki sitten toivonut lisää aikaa, niin tässä se aika nyt on! Tämä aika on lahja! Sait sitä mitä pyysit. Okei – ehkä vähän eri muodossa kuin ajattelit, mutta universumi toimii juuri näin. Kun pyydät, niin saat sitä mitä pyydät, tai vielä jotain parempaa, vaikka se ei juuri tällä hetkellä näyttäisikään siltä.

Mitä tarinaa siis kerrot nyt itsellesi? Ja hei muuten, minä itsekin rakastan tarinoita ja me kerrotaan kaikki tarinoita ihan koko ajan! Nyt on kuitenkin hyvä nähdä ja huomata se, että ne on vain tarinoita ja sillä tarinalla mitä sinä kerrot itsellesi nyt, sillä sinä luot sun todellisuuden, sun maailman, joko sun pelon, tai ahdistuksen tai sun vapauden nähdä tässä mahdollisuus!

Nyt on aika juhlia

Kyllä, kuulit oikein ja tiedän miten absurdilta tämä voi kuulostaa. Henkisellä ja maailmankaikkeuden tasolla juuri nyt, on oikeasti aika juhlia, sillä tämä aika tulee muuttamaan meitä jokaista, jokaisen elämää parempaan. Jos olet omassa kodissasi juuri nyt karanteenissa, niin sinä voit ja saat nauttia tästä hetkestä, ottaa ihan kaiken irti tästä ajasta haluamallasi tavalla.

Miksi ainakaan tehdä tästä ajasta yhtään ikävempää kuin miltä se mediassa näyttäytyy! Tee kodistasi sinun oma turva ja pesä. Keskity niihin asioihin joihin sinulla ei ole aiemmin ollut aikaa tai lepää, jos olet sitä kaikkein eniten tarvinnut. Valitse millaista tarinaa kerrot itsellesi, mihin fokusoit ja millaista energiaa luot ympärillesi.

Näetkö mahdollisuuden tehdä niitä asioita mihin sinulla ei ole aiemmin mielestäsi ollut aikaa? Ja jos tämä aika herättää nyt pelkoa tai ahdistusta, niin se on sinun varjosi, joka tulee nyt valoon! Mikä nyt nousee, sen kuuluu tulla esille ja se tuodaan nyt mahdollisuutena eteesi, jotta voisit valita olla läsnä sille, läsnä itsellesi ja nähdä tunteen taakse, mitä se tahtoo sinulle kertoa ja opettaa. Tämä aika on lahja ja mahdollisuus.

Herätys

Tämä on koko ihmiskunnan mahdollisuus herätä. Tämä on herääminen! Mitä ikinä nyt nousee, pelko että rahat loppuu, työ loppuu, että jää yksin ilman rakkautta, kuolemanpelko… se mitä nousee, sen kuuluu nousta ja sen kohtaaminen on avaimesi mennä eteenpäin elämässäsi ja nousta aivan uudelle tietoisuuden tasolle luomaan elämääsi sitä, mitä olet kaivannut tai mistä olet ennen vain unelmoinut.

Kaikki tilanteet ja tapahtumat voi nähdä joko tragediana tai mahdollisuutena, kuolemana tai uudelleen syntymisenä. Sinä valitset. Jälleen kerran tiedän varsin hyvin, että keskellä kaaosta, on vaikea nähdä selkeästi, sillä vaikka olisi taskulamppu, niin kaikki näyttää silti sumulta. Ei hätää, tämä sumu hälvenee, pöly laskeutuu ja kaikkea selkeytyy. Luottaisimmeko yhdessä siihen?

Turvallisuus = juurichakra

Ilmiö nimeltä vessapaperin hamstraaminen kuvastaa ihmisen tarinaa ja todellisuutta pelosta ja selviytymisestä. Tämä aika nostaa turvattomuutta ja wc-paperi kuvastaa tätä ihmisen tunnetta – turvattomuutta omassa selviytymis-tarinassa. Meidän juurichakra, kaikkein alin energiakeskuksista, on vastuussa meidän turvallisuuden tunteesta.

Hyvin moni operoi tältä tietoisuuden tasolta, jossa pelko ja turvattomuus elämässä yleisesti ovat osa omaa tarinaa. Juurichakra edustaa meidän selviytymistä, kuten wc-paperikin tässä tapauksessa.

Eli mikäli jäit ilman wc-paperia ja olisit sitä halunnut, voit nyt harmituksen sijaan kiittää naapuriasi tai toista kanssakulkijaa siitä, että hän auttoi sinua herämään ja antoi sinulle mahdollisuuden nähdä, että et oikeasti tarvitse wc-paperia ollenkaan! Kukaan meistä ei oikeasti tarvitse wc-paperia, varsinkaan selviytymiseen, koskaan. Miten ympäristöystävällinen teko tämä oikeasti olisi tässä uudessa ajassa, jota tulemme pian elämään?! Ei enää kaadeta puita ainakaan wc-paperin takia.

Herääminen tarvitsee aikaa

En olisi itsekään aikanaan osannut ottaa itselleni sitä aikaa mitä tarvitsin. Kuten olen todennut jo monta kertaa aiemmin, niin elämä pysäyttää ellei me itse ymmärretä pysähtyä. Elämä pysäytti myös minut 3 kertaa 6 vuoden aikana. Ensin uupumus 2012, sitten olkapään sijoiltaan meno 2014, leikkaus ja kuntoutus ja lopuksi äidin kuolema 2016.

Nämä ovat kaikki olleet jumalan, universumin, alkulähteen (miksikä haluamme sitä tahollamme kutsua) lahjoja minulle. Ne olivat kaikki suuria mahdollisuuksia. Jokaisella kerralla sain lahjana aikaa, jota en olisi osannut muuten ottaa, antaa tai itselleni suoraan pyytää. En uskonut ansaitsevani aikaa. En tiennyt voivani ottaa sitä. En uskonut, että aika on oikeuteni. En nähnyt, että aikaa on. Tarvitsin syyn, tai ulkopuolisen tahon, joka ikään kuin antoi minulle luvan omaan aikaan.

Samalla, en myöskään nähnyt ajan rajallisuutta ja sitä, että olemme täällä oikeasti vain hetken. Aika on lahja.

Nämä kolme kokemusta ja niiden tuoma aika, ovat vieneet minua kaikkein eniten eteenpäin elämässäni. Ne ovat kasvattaneet minua, herättäneet omaan mieleni luomaan vankilaan ja auttaneet minua näkemään sen ulkopuolelle, etsimään ja löytämään avaimet omaan onnellisuuteen ja unelmaan, elämään omaa unelmaa. Nämä kokemukset ovat olleet parasta, mitä elämä on minulle mahdollisuutena antanut!

Aika näyttää että et ole yksin

Jos sinusta tuntuu, että olet nyt yksin lukittuna ja eristettynä kodissasi, poissa sosiaalisista tapahtumista ja tapaamisista, niin se ei tarkoita kuitenkaan sitä, että olisit oikeasti yksin tai vähemmän yhteydessä muihin kuin aiemmin. Todellisuudessa, tämä tilanne on yhdistänyt meitä enemmän kuin koskaan, tai pitkään aikaan ja olemme nyt vielä vahvemmin yhteydessä toisiimme.

On selvää, ettei mikään korvaa kosketusta tai toisen fyysistä läheisyyttä, mutta tämä aika opettaa meitä näkemään ja kokemaan yhteyden myös silloin, kun ei ole fyysistä yhteyttä. Tämä tilanne koskettaa meitä kaikkia, ihan joka puolella ympäri maailman. Et siis ole yksin, sillä olemme tässä kaikki yhdessä. Yhteys toisiin ihmisiin ei todellisuudessa ole vain fyysistä yhteyttä. Voimme aistia ja tuntea ihmiset meidän oman sisäisen yhteyden kautta. Nyt on hyvä hetki nähdä tämän fyysisen maailman ulkopuolelle. Olemme kaikki energeettisesti myös kollektiivina yhteydessä toisiimme, niin ihmisiin, eläimiin, kuin luontoonkin – todellisuudessa siis ihan kaikken.

Vielä tärkeämpänä koen seuraavan, eli ellet ole yhteydessä itseesi, omaan sydämeesi, keskiöösi, sieluusi, et voi tuntea yhteyttä toisiin ja silloin saatat tuntea yksinäisyyttä, mikä ei todellisuudessa ole totta, ellet usko siihen itse. Sinä et ole koskaan yksin, sillä Sinulla on aina Sinut. Nyt jos koskaan, on se hetki, jolloin voit löytää itsesi luokse, itsesi äärelle, yhteyteen itseesi ja sydämeesi – rakkauteen.

Sinä et ole koskaan yksin, sillä sinulla on aina sinut.

Aika opettaa hyväksymään

Tämä aika opettaa meitä hyväksymään. Se opettaa meitä näkemään ja hyväksymään, että tämä tapahtuu meidän hyväksi ja että tällä kaikella on tarkoitus.

Tämä aika pyytää meitä siirtymään pois uhrin roolista, että ”tämä tapahtuu minulle”. Sen sijaan voimme nähdä, että tämä kaikki tapahtuu minun vuoksi, minun hyväksi, minua varten – tämä onkin minulle ’lääkettä’ – minun lahja ja mahdollisuus.

Tämä kaikki tapahtuu minun vuoksi, minun hyväksi, minua varten – tämä onkin minulle ’lääkettä’ – minun lahja ja mahdollisuus.

Tämän lisäksi, voimme siirtyä vielä syvemmälle näkemään sen, että tämä kaikki tapahtuu minun kauttani – olen itse luonut tämän. Tässä piilee sekä vastuu, että mahdollisuus, sen näkeminen, että ”minä olen oman todellisuuteni luoja ja luojatar”. Se mihin suuntaan huomioni se kasvaa, tulee luokseni.

Tämä kaikki tapahtuu minun kauttani – olen itse luonut tämän.

Mihin tahdot suunnata huomiosi nyt?

Aiemmin mainitsemani kokemukset opettivat minulle, että olin itse luonut kaiken mitä koin. Se mitä tapahtumat nostivat pintaan, oli juuri sitä, mitä minun tuli käsitellä itsessäni, mitä en ollut vielä kohdannut. Se mitä sain oli siis aikaa – aikaa tutustua itseeni, niin sanotusti ”hiilata” se mitä minun tuli hiilata päästäkseni eteenpäin polullani, jotta voisin oikeasti olla se kuka olen ja luoda sellaista elämää itselleni, jota oikeasti halusin elää.

Minulle karanteeni ei käytännössä eroa juurikaan normaalista elämästäni, sillä vietän aikaa yksin itseni kanssa muutenkin paljon. Se on minulle todella tärkeää. Yksin olo on oleellinen osa arkeani ja sitä luomistyötä jota teen. Yksin olo ei myöskään ole sama asia kuin yksinäisyys. Vaikka olen parisuhteessa, vietän silti edelleen päivisin aikaa yksin, yhteydessä vain itseeni ja omaan energiaani.

Mitä teen tällä ajalla? Saatan opiskella, tutkia asioita, lukea, kirjoittaa, kuunnella mielenkiintoista äänikirjaa tai podcastia, meditoida, liikkua, nauhoittaa videoita ja yleisesti luoda uutta inspiroivaa elämääni, niin itselleni kuin jaettavaksi. Ilman muuta, rakastan myös ihmisiä, matkustamista, musiikki- jooga- yms henkisiä tapahtumia, mutta tiedän, että tämän ajan jälkeen voin osallistua niihinkin taas.

Mitään ei ole viety minulta, ei vaikka sain tämän myötä siirtää meidän Seuraa omaa unelmaasi Balin retriittiäkin syksylle, joka tulee olemaan 10-17.11.2020. Kaikki menee siis juuri niin kuin on tarkoitus, ja nyt meillä on vain enemmän aikaa olla läsnä, tässä hetkessä ja sen myötä luoda jotakin vielä parempaa tulevaan!

Mihin sinä tahdot suunnata aikasi?

Tämä aika on lahja

Ensimmäinen askel on hyväksyminen. Mitä enemmän vastustat ”ihan tylsää” ”epäreilua” ”halusin mennä sille matkalle..” jne sitä vaikeammaksi teet tämän ajan itsellesi. Sinun ei myöskään tarvitse lukea kaikkia uusimpia korona päivityksiä joka hetki. Voit valita.

Jos olet kotona, niin kodin seinät ovat nyt omat rajasi. Päätä mitä päästät rajojen sisäpuolelle ja mitä jätät ulos. Keskitytkö uutisten sijaan itseesi ja perheeseesi? Mikä oikeesti luo tästä parhaan mahdollisen kokemuksen? Mitä oikeasti kaipaat juuri nyt? Mikä on kivaa, mistä nautit?

Se, että sinulla on nyt aikaa itsesi kanssa, voi olla sinun suurin lahja ikinä! Sinun mahdollinen ahdistus, suru tai kärsimättömyys on sinun opettajasi, joka tulee valoon syystä, jotta voisit vapauttaa sen. Tämä aika on lahja koska sinä voit oikeasti miettiä ja ennen kaikkea tuntea, mitä haluat elämältäsi, mihin olet tyytyväinen ja mihin et, sekä mitä voit tehdä tämän kaiken eteen. Nämä syvät pohdinnat tarvitsevat aikaa ja pysähtymistä. Suurin osa meistä ei ota tätä aikaa itselle tai tee sille tilaa, vaikka se olisi se yksi ja ainut tärkein asia mitä meidän tulisi tehdä.

Todennäköisesti aika moni tällä planeetalla tai ihan vaikka Suomessa tekee jotain sellaista mikä ei oikeasti tunnu omalle, tai mikä ei oikeesti täytä meitä täysin tai tuo merkityksen tunnetta elämään. Entä oma terveys, koti, ihmissuhteet tai oma parisuhde? Ehkä tämä aika on tuotu meille juuri siitä syystä, että nyt olisi se hetki ja mahdollisuus tunnustella sitä, missä kohdassa omassa elämässään oikeesti on juuri nyt!

Ellet nauti siitä mitä teet, miksi teet sitä? Miksi käytät kallisarvoista aikaasi ja energiaasi sellaiseen, mikä ei oikeasti täytä sinua tai tee sinua onnelliseksi? Eikä hätää, jos näin on. Sinulla on mahdollisuus muuttaa elämäsi suuntaa minä hetkenä hyvänsä!

Äiti Maa saa hengähtää

Olen pohtinut tätä kaikkea myös meidän Äiti maan kannalta. Ajattelen, että tämäkin tapahtui universumin toimesta ja osana sitä, että emme ole kuunnelleet Äiti maata sen pyyntöä ja hätähuutoa. Ne tahot jotka ovat kaikkein eniten saastuttaneet tätä maapalloa, ovat ensimmäisinä lakkautettu tai jääneet tauolle, eli teollisuus kiinassa ja lentoliikenne. Meidän planeetta sai tämän myötä hengittää hetken ja se on jo näkynyt taivaan kirkkautena siellä missä saasteet ovat aiemmin peittäneet sen. Äiti maa otti aikalisän itselleen ja näyttää meille nyt suoraan sen, missä voimme myös ihmiskuntana parantaa ja missä me voimme tehdä valinnoillamme muutoksen!

Mitä otat tästä mukaasi?

Kaikki tulee kääntymään hyväksi. Tästä selvitään kyllä. Vielä tärkeämpänä näen kysymyksen; mitä otat tästä mukaaasi? Mitä opit? Miten tämä vie sinua eteenpäin? Ehkä me tarvittiin maailman laajuista hiljaisuusretriittiä.

Kukaan ei tiedä mitä tulee tapahtumaan ja todellisuudessa tämä ei poikkea mistään muustakaan ajasta. Elämä on oikeasti epävarmaa ja ennalta arvaamatonta. Elämä opettaa meitä näkemään, että kontrolli on illuusio ja epävarmuudesta, joka on osa elämää, sieltä kumpuaa myös elämän kauneus, sillä epävarmuudessa elää myös ääretön mahdollisuus.

Epävarmuudessa elää ääretön mahdollisuus.

Meillä on jo kaikki

Nyt on täydellinen hetki myös palata takaisin aikaan, jossa arvostimme oman alueen maanviljelijöitä, puutarhureita ja yrityksiä ja tuetaan heitä. Täällä Kanadassa olemme tilanneet ruuat, niin vihannekset, kuin lihat ja kanamunat ja paikallis panimon kombuchatkin suoraan kotiovelle!

Meille näytetään, että meillä on jo kaikki mitä me tarvitsemme tässä vieressä, ihan lähellä, kuten meissä itsessämmekin. Meitä tuetaan ja me voimme yhteisössä tukea toisiamme. Meillä on Suomessa ihan mielettömiä juttuja, oikeasti! Tuetaan niitä ja ollaan tässä yhdessä nyt ja tästä eteenpäin!

Rakkaus

Mikään täällä tässä maailmassa ei ole varmaa, paitsi meidän rakkaus. Rakkaus sinussa itsessäsi, rakkaus itseäsi kohtaan, johon kuuluu myös itsestäsi ja hyvinvoinnistasi huolehtiminen, itsesi, aikasi ja energiasi arvostaminen, rakkauden antaminen ja jakaminen läheisille, rakkaille, ystäville ja ihan kaikille ketä elämässämme kohtaamme. Rakkautta ei tarvitse säästellä, eikä rakkautta voi koskaan lopettaa. Se on koko ajan tässä, meissä ja jokaisessa läsnäolevassa hetkessä.

Rakkautta ei tarvitse säästellä, eikä rakkautta voi koskaan lopettaa. Se on koko ajan tässä, meissä ja jokaisessa läsnäolevassa hetkessä.

Onko tämä mahdollisuutesi nähdä, että olemme kaikki yhtä, että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja että sinä olet tähänkin saakka luonut ja voit tästä eteenpäinkin luoda oman maailmasi, oman todellisuutesi ja elämäsi. Kun jokainen tekee oman osuuden, voimme luoda uuden maailman yhdessä!

Ole se valo, jonka haluat maailmassa nähdä.

Rakkaudella,⠀
Sara💛✨

Bohemian Goddess Sara
Bohemian Goddess & Natural Wellness Sara

Lue myös edellinen postaukseni tästä ajasta – Mahdollisuus – mitä maailma tarvitsee juuri nyt, sen se saa.

Muistuttamassa sinua upeudestasi

Bohemian Goddess yhteisö on suunnattu tämän päivän tietoisille naisille, jotka ovat valmiita puhkeamassa täyteen kukkaan. Tämä on naisille, jotka valitsevat oman hyvinvoinnin ja onnellisuuden, heille, jotka valitsevat ilmentää sitä, mitä syvimmillään ovat ja jotka haluavat elää omaa unelmaansa todeksi joka ikinen päivä!

Lisää inspiraatiota somessa:

Bohemian Goddess Collective Instagram ja

Bohemian Goddess Facebook

Jätä kommentti!