Ambronite on jo pidempään ollut tuttu tuote terveys-kauppojen hyllyiltä, mutta oikeastaan vasta huhtikuun Balin reissun aikana tutustuin siihen lähemmin, kun otin pari pussia Ambronite :a mukaan matkaan ”hätävaraksi” reissulle. Kuinkas kävikään?! Siitä tuli ihan mun lemppari ja halusin jatkaa sen käyttöä kotonakin! Miksi? Koska se vaan on niin helppoa, vaivatonta, hyvää ja vielä terveellistäkin!

Sain kokeiluun Ambronite :n uutuuden, eli tämän Balanced Meal shake :in, joka on selkästi ”vähemmän vihreän makuinen” kuin muut edeltävät tuotteet. Vihreys värissä ja maussa ei minua haittaa, mutta tämä on selkeästi lempeämpi versio siinä mielessä. Vihreys ja maku selittyy spirulinalla ja chlorellalla, jota ei tässä Balanced Meal shake :issa ole.

Sara Adolfsen - Ambronite - täydellinen superateriaNyt -20% etu tuotteista!

Mitä tuotteet pitävät sisällään ja mikä niiden idea on?

Ambronite, on täysipainoinen ja kokonainen ateria, joka on helposti mukaan otettava ja nopeasti valmistettava terveellinen ”superfood:ien” ja ”pikaruuan” yhdistelmä! Ihan loistava keksintö siis! Kukaan ei voi väittää – tai voi – mutta väite ei ole validi, etteikö mistään voisi ostaa ja ottaa mukaansa terveellistä nopeasti valmiiksi taittuvaa täysipainoista ateriasettiä. Kyllä voi ja tällä se onnistuu!

Ambronite :n kaikki tuotteet sisältävät hyvän määrän proteiinia, hiilihydraatteja ja rasvoja tasapainoisessa suhteessa. Proteiini tulee pääosin kaurasta ja hampusta. Lisäksi tuotteissa käytetään laajasti marjoja, mikä oli muuten ulkomailla ja matkalla ihan parasta! Suomalaisista marjoista ei tarvinnut luopua reissullakaan.

Mitä tarvitset Ambronite :n valmistukseen?

Tarvitset ainoastaan Ambronite jauheen, vettä ja sheikkerin tai ihan pelkkä lasi ja lusikkakin käy sekoittamiseen. Itse tykkään siitä, että jauhe jää lusikoitavaan muotoon, eli en edes lisää paljoakaan vettä, mutta tämä on makuasia. Monet käyttävät myös blenderiä ja laittavat joukkoon marjoja tai hedelmiä. Kokeile mikä sopii sinulle parhaiten!

 Sara Adolfsen - Ambronite - täydellinen superateria

Ambronite Balanced Meal Shake

Tämä tuote tulee 950g purkissa ja sisältää 10 x 400kcal ateriaa. Makuna on ”Delicious Vanilla Flavour” ja pian tulee myös uusi maku markkinoille! Vanilla, on maultaan mieto ja vähän vaniljainen, mutta ei liikaa tai ikävästi keinotekoinen kuten monissa muissa tuotteissa. Tuote on myös sopivan makea (ei siis mitään äklömakeuttakaan). Kaiken kaikkiaan maku on tosi tasapainoinen!

Sara Adolfsen - Ambronite - täydellinen superateria
Ambronite Balanced Meal Shake

Ohje sanoo, sekoita 2,5 kauhallista (95g) jauhetta 500ml vettä, kasvimaitoon tai lisää lemppari smoothien joukkoon. Ambroniten sivuilta löytyy lisää myös ohjeita! 95g jauhetta on yhtä kuin 400 kcal, josta 17g rasvaa, 37g hiilihydraatteja, 8g kuitua ja 20g proteiinia. Itse määrittelen annoksen sen mukaan, miten iso nälkä on. Monesti oma annoskoko jää pienemmäksi.

Ainesosat;

Jauhettu manteli, herneproteiini, kaurajauho, kookossokeri, omena, kaurakuitu, pellavansiemenrouhe, pinaattijauhe, nokkosenlehtijauhe, karpalojauhe, mustikkajauhe, mustaherukkajauhe, tyrnijauhe, ravintohiiva, mineraalisuola, guarkumi, luontaiset aromit.

Tuote on saanut kehuja sen vatsaystävällisyydestä ja monet ovat saaneet jopa vatsan rauhoittumaan näiden tuotteiden ansioista. Tähän vaikuttanee usea asia, kuten tuotteen kaurakuitu, joka on liukenematonta kuitua ja hyväksi suolistolle. Toiseksi ärtynyt suoli hyötyy usein siitä, että ”kuormaa” ja ruuansulatusta ikäänkuin helpotetaan sillä, että se on jo ”valmiiksi pureskeltua”, eli näin smoothie tai juomamuodossa suolisto ei joudu työskentelemään valtavasti saadakseen ravinnon pilkottuun muotoon. Näin ravinteet saavat myös paremman mahdollisuuden imeytyä tehokkaammin. Aina on hyvä toki muistaa silti pureskella myös juotavat ateriat, sillä se aktivoi ruuansulatusta.

Tuotteissa on lisäksi huikeasti marjoja! Marjojen tiedetään olevan meidän luonnon ja metsien superruokaa. Marjat sisältävät runsaasti suojaravinteita, vitamiineja, kivennäis- ja hivenaineita sekä polyfenoleja. Niissä on myös suolistolle hyvää kuitua. Marjoja kannattaa syödä tuoreena päivittäin, mutta ellei siihen aina ole mahdollisuutta, niin tässä niitäkin olisi aina tarjolla!

Kenelle supermeal superateria sopii?

Ambronite :n tuotteet sopivat ehdottomasti kaikille (kts toki ainesosat ja ota huomioon allergiat/ yliherkkyydet). Tuote on ihan huikea apu aamuun, mikäli aamupalan valmistamiselle ei tunnu löytyvän sopivaa aikaa. Jos työpäivän aikana on kiireistä, sopii tämä ehdottomasti myös lounaaksi tai välipalaksi, miksipä ei kevyeksi iltapalaksikin! Itse käytän tätä eniten aamulla, välipalana ja iltapalana!

Ota talteen -20% etu!

Kun tahdot kokeilla näitä huikeita tuotteita, saat nyt -20% alennuksen, kun teet tilauksen seuraavan linkin kautta ja lisäät kassalla vielä koodin ”sara”.

Tee tilaus tästä ja muista lisätä koodi kassalla!

Ota superateriat mukaan kesän reissuille, retkille, aamupalaksi, välipalaksi, lisää marjoja, hedelmiä tai nauti siten, miten itse koet parhaimmaksi!

Sara Adolfsen - Ambronite - täydellinen superateria

Huikeaa superkesää!

Sara

Piditkö postauksesta Ambronite – superateria?

Jätä kommentti!