Jokainen hetki ja jokaisella hengenvedolla, sinä luot omaa elämääsi toteen. Elämä on luomista. Kuvittelin itse pitkään, että elämä tapahtuu minusta riippumatta. Koin, että ympäristöni aiheuttaa minulle ongelmia ja vaikeutta. Elin uhrina. Elin siinä todellisuudessa, että ”elämä vie minua”. Olin käytönnössä ajelulla ja minulla ei ollut rattia tai ohjausta omissa käsissäni.

Jos elämää elää tästä todellisuudesta käsin ja todella kokee olevansa kuin haavan lehti, jota tuuli heiluttaa – niin silloin elämä nimenomaan on sitä. Epävarmaa, epätasapainoista ja huojuvaa.

Miten sitten juurrutat jalkasi tukevasti maan pinnalle ja unelmoit pää pilvissä vailla mitään rajoja ja vielä toeutat oman elämän kaikki unelmat toteen? Se tehdään ymmärtämällä, että Sinä itse luot koko ajan omaa elämääsi toteen. Kaikki mitä elämässäsi nyt on, olet sinne jollain tasolla itse valinnut. Jokin sinussa on kutsunut kaiken sen puoleensa. 

Vastuu on sinulla

Sinulla on vastuu elämäntilanteestasi. Ajatus vastuusta ei ole raskas, kun näkee sen tuoman rajattoman mahdollisuuden. Kun näet oman voimasi siinä, ymmärrät että sinä todella luot elämääsi. Ajatus on siten voimaannuttava. Sillä jos et vielä ole elämässäsi täysin siellä, missä tahdot olla, niin sinä voit luoda muutoksen tähän hetkeen ja muuttaa tulevan! Vastuu, oma voima, rajattomien mahdollisuuksien näkymä – sieltä alkaa muutos ja todellinen transformaatio. Sinusta ja yhteydestä itseesi. 

Millaista tahdot elämäsi olevan? Mitä haluat tuntea? Entä kokea? Mistä unelmoit?

Yhteys itseen

Tärkein hyvinvoinnin avain on yhteys itseen, omaan sisäiseen viisauteen, voimaan ja totuuteen. Yhteyden kautta tunnistat omat tarpeesi, kehosi viestit, syvät sisälläsi olevat toiveet ja villeimmältäkin tuntuvat unelmat ja haaveet. Kun tuot näitä yhä enemmän näkyville, yhteys vahvistuu ja se avaa hetkessä kaikki luovuuden kanavat, elämä alkaa virtaamaan kuin itsestään ja kaikki ympärilläsi alkaa muuttua. Sinulla on jo nyt avaimet itselläsi ja mahdollisuus ihan kaikkeen!

”Millaista elämää tahdot itsellesi luoda? Muutosta ja transformaatiota tapahtuu nimittäin koko ajan ja Sinä, voit valita suunnan!”

Onko elämän tarkoitus ilo?

Olen pohtinut paljon itse kysymystä miksi olemme täällä? Olen vakuuttunut siitä, että meidän tarkoitus ei ole elämän suorittaminen, töiden hullu tekeminen tai sellaisten asioiden parissa ajan viettäminen, mistä me emme nauti. Uskon, että voimme olla oikeasti täällä iloitsemassa ja nauttimassa kaikesta, niin elämästä, ihmisistä, myös siitä työstä mitä teemme ja kaikista niistä mahdollisuuksista mitä meille on tänne tullessa annettu. Sinä voit joka päivä ja hetki valita elämääsi ne asiat, mitkä tuovat sinulle eniten iloa ja nautintoa!

”Voisiko elämää kokea hyväksyen koko tunneskaalassa, mutta lopulta kuitenkin aina valita elää puhtaasti ilosta käsin?”

Elämä on luomista - luo elämäsi ilo - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Niin sinulla, kuin minulla on mahdollisuus elää puhtaasti ilosta. Se on tietoinen valinta, joka täytyy tehdä yhä uudelleen ja uudelleen. Sinä voit elää elämääsi täydessä, korkeimmassa ja kirkkaimmassa potentiaalissasi, joka kumpuaa vain ja ainoastaan ilosta! Ilo on rakkauden muoto ja ilmentymä. Voisi myös sanoa, että elämän tarkoitus on rakkaus, mutta iloa on paljon helpompi ymmärtää ja lähestyä, se on selkeä, kevyt, valoisa ja leikkisä! Ilo on ihanaa!

Ajatusleikki ilosta

Mieti iloa hetki. Laita silmät kiinni. Tunne ilo. Mitä näet? Mitä värejä aistit, millainen on tunnelma? Miltä ilo kuulostaa? Entä tuoksuuko ilo joltain tai maistuuko se? Miltä sinä näytät iloisena ja ilossa?

Hyvä… mitä jos tekisit kaiken tuosta tilasta käsin? Millaista elämäsi olisi? Miten voisit tuoda ilon mukaan jo aamuusi, siitä hetkestä kun heräät? Mikä tuo sinulle iloa?

Kun laitan silmät kiinni ja mietin iloa, näen keltaista, kirkkaita sävyjä, valoa, tunnen keveyttä, ympärillä on tanssia, kuulen naurua ja minua hymyilyttää niin paljon! Haistan kukkasten, mansikoiden ja kesän tuoksua. Kukat tuovat minulle suunnattoman määrän iloa ja siksi näen ja kiinnitän erityisesti huomioni niihin kaikkialla!

Iloitsen yleisesti luonnossa, rakastan valokuvaamista ja kirjoittamista. Siksi teen näitä asioita joka päivä! Kukat ovat mukana elämässäni aina jossain muodossa. Kiitollisuus kasvattaa ilon tunnetta. Pyrin pitämään kiitollisuuden myös läsnä elämässäni.

”Mikä saa sinut innostumaan, mikä saa sydämesi sykkimään? Mitä tehdessä aika katoaa? Nämä ovat niitä sinun lahjoja ja sydämesi viestejä ilosta ja rakkaudesta, joita lisäämällä – ilo ja onni lisääntyy!”
 

Lisää tietoisesti iloa tuottavia asioita jokaiseen päivään! Näin luot elämästäsi onnellisempaa ja iloisempaa hetki ja askel kerrallaan!

Elätkö sydämestä?

Elämän eläminen sydämestä käsin, totuudessa, ilossa ja valossa, on valinta. Se vaatii meiltä paljon rohkeutta ja läpinäkyvyyttä, rehellisyyttä itseämme ja muita kohtaan. Se vaatii sen, että on läsnä itselleen ja on valmis riisumaan itsestään kaiken ylimääräisen opitun, kaikki suojakuoret, kaikki mikä on jotain muuta, kuin rakkautta ja iloa. Se vaatii sen, että suuntaa katseen ja fokuksen sisäänpäin, nähdäkseen missä vielä pitää kiinni, missä rajoittaa itseään, missä kohdassa elää kivusta ja pelosta käsin. 

Se vaatii sen, että uskaltaa kohdata itsensä juuri sellaisena kun on. Katsomaan itseään hyväksyen rakkaudella ja myötätunnolla, antaen itselleen anteeksi kaiken sen, missä on toiminut väärin itseään kohtaan, jotta tulisi tilaa avautua totuudelle, omalle valolleen ja kaikille mahdollisuuksille mitä tässä elämässä oikeasti on. 

Pelko, viha, epävarmuus, syyllisyys, häpeä ja suru, ne on hyväksyttävä ja ymmärrettävä tunteina. Näistä tulee päästää irti ja niiden sijaan valita ilo ja rakkaus tässä ja tänään. Tämä valinta, annetaan meille joka päivä ja ihan joka hetki.
 
”Kun valitset ilon – elät sydämestäsi – elät itsellesi.”
 
Elämä haastaa meitä näiden samojen kysymysten äärelle. Me voimme oppia suhtautumaan haasteisiin lahjojen lailla, nähdä niiden merkitys ja mahdollisuus. Nähdä meidän oma voima, jolla me voimme vaikuttaa kaikkeen!

”Haasteiden tarkoitus on kuljettaa meitä aina kohti jotain suurempaa, vahvempaa ja valoisampaa – aina yhä enemmän kohti iloa ja rakkautta.”

Elämä on luomista - luo elämäsi ilo - Sara Adolfsen - Natural Wellness

Oletko valmis luomaan elämääsi ilon?

Oma uupumus ja elämän varrella kohdatut haasteet ovat näyttäneet minulle sen, miten paljon me voimme haasteista oppia ja voimaantua ja millainen sisäinen voima ja valo meissä oikeasti asuu. Tätä voimaa ja valoa me voimme voimistaa itsessämme ja mikä parasta, me voidaan tehdä sitä joka päivä, omilla tietoisilla valinnoilla!

 

”Valintana olet sinä itse. Sinun tulee valita itsesti – Aina. Sinun tulee olla itsesti paras ystävä, hellyyden ja rakkauden yltäkylläinen lähde.”

Ilo on meissä kaikissa, ihan koko ajan. Se pitää vain ottaa käyttöön! Me voimme itse vaikuttaa meidän ilon määrään, koko elämään ja onnellisuuteen.  Elämä on todella luomista ja meillä jokaisella on mahdollisuus luoda elämästä juuri sellainen, kun haluamme.
Elämä on luomista
 
Avaimet omaan hyvinvointiin ja onnellisuuteen ovat koko ajan sinun omissa käsissäsi. Elämä on nyt ja voit itse vaikuttaa siihen, millaista elämäsi on ja miten sen koet. Uskon, että kaikki on mahdollista, jopa villeimmältä tuntuvat unelmat toteutuvat, jos vain olet valmis panostamamaan itse, luotat itseesi ja tähän mahtavaan universumiin ja olet viimein valmis vastaanottamaan hyvyyttä itseltäsi ja maailmalta!
 
Oli aika jolloin itsekin suoritin elämää, pärjäsin yksin vaikka hammasta purren ja olin jopa ylpeä siitä. Elin ihan harhassa! Tämä oli kaukana tasapainosta tai elämän ilosta tai siitä, mitä oikeasti sydämessä toivoin elämäni olevan tai mitä tarvitsin. Elämä oli jotenkin tosi kovaa, koska olin oppinut että elämä on kovaa ja että minun täytyy olla kova, jotta olisin riittävän vahva. Kaikkeen piti pystyä. Uuvuin suorittamiseen, yrittämiseen, puskemiseen ja ainaiseen jaksamiseen.
 
Oletko sinäkin oppinut ja uskonut, että yksin pärjääminen on se juttu? Onko sinun vaikea pyytää apua? Tunnetko jatkuvaa painetta tai juoksetko elämän läpi jatkuvassa kiireessä?
 
Onko sinun vaikea pysähtyä tai kuulla, mitä sinä ja sisimpäsi oikeasti tarvitsee? Onko sinun vaikea sallia itsellesi hyvää, lempeyttä, lepoa ja rauhaa?
 
Suoritatko ja yritätäkö koko ajan kaikkea? Onko mielesi usein levoton, murehditko mennyttä tai tulevaa? Oireileeko kehosi jotenkin? Onko sinulla kenties uniongelmia tai suolistovaivoja pitkään jatkuneen stressin takia? Sinäkin tulet löytämään elämäsi ilon, keveyden ja oman tasapainon tilan, kun valitset ja laitat itsesi ja oman hyvinvoinnin yhä uudelleen ja uudelleen etusijalle.

Oletko valmis muutokseen?

Voisitko olla itsesi paras ystävä? Miltä tuntuisi olla sallivampi, hyväksyvämpi ja lempeämpi itseäsi kohtaan? Millaista elämäsi olisi, jos kuuntelisit itseäsi ja omia tunteitasi syvemmin? Jos toteuttaisit asioita sen mukaan, mikä sinusta tuntuu oikeasti hyvälle, muuttuisiko elämäsi jollain tavalla? Mitä jos ei tarvitse jatkuvasti ja aina yrittää kaikkea tai pärjätä yksin? Miltä kuulostaa juuri sinun näköinen elämä ja sen eläminen ilosta, vapaudesta ja rentoudesta käsin? Annatko mahdollisuuden itsellesi? Laitatko viimein itsesi etusijalle?

”Elämä on luomista – millaista elämää sinä luot juuri nyt? Millaista elämää tahdot luoda?”

Se missä olet nyt, sen olet luonut. Luot elämääsi jokaikinen hetki. Se millainen yhteys sinulla on itseesi, määrittää sen, kuinka tyytyväiseksi koet itsesi juuri nyt elämässäsi. Jos elät jatkuvan paineen alla, et todellisuudessa kuuntele itseäsi, etkä elä yhteydessä itseesi. Yhteys tarkoittaa sitä, että kuuntelet ja kuulet mitä sisin toivoo ja toimit sen mukaisesti. Sinulla on hyvä ja rauhallinen olo. Kaikki vastaukset ovat jo sinulla.

”Tahdotko alkaa luomaan elämääsi ilosta käsin? Tahdotko elää tietoisesti ja läsnäollen ja kulkea omalla sydämesi osoittamalla polulla, yhteydessä itseesi, hyvinvointiisi ja kaikkiin unelmiisi?”

Jos olet tärkeä ja arvokas itsellesi, niin tämä on valinta, jonka Sinä teet Sinulle. Elämä tietoisesti, täydessä sydän-yhteydessä on rohkea valinta ja sitoumus, josta tulet kiittämään itseäsi aina! Elämä on oikeasti nyt! Sen sijaan, että suoritat tai odotat onnen tuloa, voit valita ilon, onnen ja rakkauden NYT!

Ansaitset parasta ja sinä voit sen itsellesi antaa

Sinä ansaitset elää juuri sellaista ihanaa elämää, josta sinä haaveilet! Se voi olla totta hetkenä minä hyvänsä, jos Sinä valitset itsesi ja asetat itsesi etusijalle. Sinä voit luoda juuri sellaisen elämän, josta olet aina haaveillut, ja elää ilosta ja vapaudesta, elämästä nauttien!
 
”Sinä riität ja olet arvokas Sinuna – juuri sellaisena kuin olet.”
 
Ota yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta. Miten luoda lisää hyvinvointia, tasapainoa, iloa, vapautta, rauhaa ja rakkautta elämään.
 
Elämä on luomista - luo elämäsi ilo - Sara Adolfsen - Natural Wellness

 

Valmennusten ja blogin kirjoittamisen myötä tahdon inspiroida, tuoda iloa ja voimaa etenkin naisille, sekä auttaa jokaista löytämään oma paras tasapainon tila sydän-yhteydestä käsin. Toivon, että sinäkin voit päästää irti suorittamisesta ja elää juuri sinun näköistä unelmiesi elämää vapaudesta ja ilosta käsin!

Tervetuloa mukaan myös Naistenpiiriin, työpajoihin ja retriiteille. Lue lisää mitä on tulossa! Mikäli sinulle nousee mitä tahansa kysymyksiä, vastaan niihin ilomielin!
 
Seuraava Naistenpiiri Ma 13.5 kl18.00.
 
Iloa ja Valoa Balilta lähettäen ♡ Sara
 
”Natural Wellness – koska hyvinvointi on meidän luonnollinen tila.”
Piditkö postauksesta Elämä on luomista?
 

SEURAA:

Julkaisun kirjoittaja:

Hei! Olen Sara Adolfsen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, henkinen valmentaja ja Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Olen myös funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja ja puhun tietoisen, läsnäolevan elämän, lempeiden arvojen ja luonnonllisten elämäntapojen puolesta.

Sara Adolfsen - Natural Wellness
Sara Adolfsen - Natural Wellness

Jätä kommentti!