Luo oman elämän taika! Kyllä, luit oikein!

Uskotko taikoihin? Minä uskon! Uskon myös siihen, että voimme tehdä ja luoda elämään juuri niin paljon taikuutta ja ihanuutta, kuin mitä voimme mielessämme vain kuvitella! Jos et usko ihmeisiin tai elämän taikaan, et tule näkemään sitä, vaikka sitä siellä olisi, mutta jos uskot ja luot ihmeellisyyttä elämääsi, niin tulet näkemään sitä yhä enemmän, elämän taian, sen koko kukkaloiston, värikylläisyyden ja kauneuden!

”Ei ole olemassa elämää ilman haasteita, mutta kokemuksesi haasteista muovautuu sen mukaan, miten suhtaudut niihin ja millaista kokemuksesi elämästäsi kokonaisuudessaan on”.

Millaista elämä olisi…

Millaista elämäsi olisi, jos sinun ei ollenkaan tarvitsisi miettiä aikaa tai rahaa? Mistä iloitset? Minkä parissa aika unohtuu? Mikä saa sydämesi sykkimään onnesta? Mitä rakastit tehdä lapsena?

Luo elämääsi enemmän tätä kaikkea! Luo elämääsi keveyttä, iloa, naurua ja inspiraatiota – mitä ikinä se sinulle onkaan – luo omaa elämäsi taikaa! Luo elämästäsi sellaista todellisuutta missä viihdyt, missä mielelläsi vietät aikaa, missä koet elämäsi taikuutta muiden ihmeellisten olentojen parissa, jotka lisäävät elämääsi ihanuutta, jossa voitte yhdessä jakaa ja luoda tuplasti enemmän tätä elämän taianomaista kauneutta!

…mutta miten? Saatat kysyä.

Aloitat vaan! Aloitat yhdestä asiasta kerrallaan. Askel kerrallaan. Kaikki mikä tuntuu sinusta hyvältä, mikä tuntuu sinulle sydämessä oikealta, tee sitä. Aloita niistä kaikkein helpoimmista asioista. Siitä hetkestä kun nouset aamulla ylös, mikä tuo sinulle eniten iloa? Tunnista ne asiat ja toteuta ne! Luot hetkessä hyvää oloa, täyttymystä, iloa, nautintoa, onnea ja juurikin sitä sinun elämäsi taikaa!

Luo oman elämän taika nyt

Jatka yksi sisään hengitys kerrallan, hetki kerrallaan, päivä kerrallaan, yksi asia ja tilanne kerrallaan. Mistä kaikkialta löydät elämäsi taianomaisia hetkiä? Niitä on kaikkialla! Tunnista ne, näe ne, koe kiitollisuus ja tuplaa niiden määrää! Näe miten voit itse luoda lisää taikaa elämääsi hetkessä! Jos löydät palasia, jotka eivät soi enää harmoniassa elämäsi taian kanssa, muuta niitä tai vaihda ne kokonaan uusiin säveliin!

”Vähitellen, luot elämäsi helminauhaa – pieniä yhteensopivia kappaleita, jotka punoutuvat mitä kauneimmin kokonaiseksi helmien ketjuksi. Näin luot oman elämän taikaa, sisäänhengitys, uloshengitys, pieni hetki, pala ja askel kerrallaan”.

Tiedän, että olet jo matkalla taikuuteen! Luo oman elämän taika ja ihanuus! <3

Piditkö julkaisusta: Luo oman elämän taika?

SEURAA:

INSTAGRAM

FACEBOOK

KOKONAISVALTAISEN HYVINVOINNIN VALMENNUS:

– Löydä elämäsi ilo ja oma tasapaino

Julkaisun kirjoittaja:

Hei! Olen Sara Adolfsen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä, Henkinen valmentaja, funktionaaliseen lääketieteeseen perehtynyt ravintovalmentaja, tietoisen, läsnäolevan ja luonnonmukaisen elämän puolestapuhuja.

Sara Adolfsen - Natural Wellness - Takaisin tasapainoon valmennus
Sara Adolfsen - Natural Wellness


Jätä kommentti!