Natural Wellness Naistenpiiri sai alkunsa Elokuussa 2018, eli juuri pitämämme Joulukuun piiri oli jo viides lämminhenkinen kohtaaminen Lauttasaaren Meripuistotiellä. Piirit jatkuvat tuttuun tapaan myös ensi vuonna ja voinen paljastaa yllätyksen, että ensi vuonna kevättalvella minua on pyydetty pitämään uutta piiriä Helsingin keskustan alueelle. Kerron siitä lisää lähemmin ♥️

Tervetuloa piiriin

Tähän piiriin, on jokainen lämpimästi tervetullut. Voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet. Aiempaa kokemusta piiristä ei tarvitse olla. Talvella ainakin, on kiva ottaa mukaan omat villasukat. Se luo myös omanlaista ihanaa tunnelmaa. 

Natural Wellness Naistenpiiri – sen keskeinen ajatus

”Jakaminen on välittämistä” – Ajattelen, että meillä jokaisella on tarina, paljon tunteita herättäviä kokemuksia elämän varrelta. Uskon, että kuuntelemalla, tunteita, ajatuksia ja kokemuksia turvallisesti jakamalla, voimme auttaa ja tukea toisimme ja saada myös itse samalla lisää arvokkaita oivalluksia. 

Piirissä on ollut joka kerta vaihtuva puheenaihe. Olemme puhuneet Rakkaudesta, Intuitiosta. Erityisherkkyydestä, Naiseudesta ja Läsnäolosta. Aiheista keskustellaan vapaasti yhdessä, tehdään joko meditaatio- tai rentoutusharjoitus tai muu aiheeseen sopiva harjoitus.

Olen kirjoittanut usein myös blogissa näistä illoista ja aiheista. Illat ovat olleet rauhallisia, rakkaudellisia, kauniita yhdessäolon ja jakamisen hetkiä. Aiheita voi vapaasti myös toivoa ja ehdottaa.

Voin täydestä sydämestäni sanoa, että tämä on ollut yksi parhaimmista asioista ikinä! Olen niin kiitollinen ja otettu kaikkien läsnäolosta, avoimuudesta ja etenkin luottamuksesta. Piiri on saanut todella ihanan vastaanoton. Kiitos kaikille siitä, jotka ovat mahdollistaneet tämän.

Tunnelma

Tilassa on aina ihana tunnelma. Saan siitä joka kerta kehuja. Kun astut ovesta sisään, voit hetkessä tuntea rauhan ja tyyneyden syleilyn. Täällä ovat aina läsnä luottamus, hyväksyvä kohtaaminen ja kuunteleminen, myötätunto ja läsnäolo, niin itselle, kuin muillekin. Puhuminen ja jakaminen on aina myös täysin vapaaehtoista. Voi istua myös ihan hiljaa, koko piirin ajan. Se että tulet ja olet on tärkeintä 💜 Aiempaa kokemusta ei tosiaan tarvitse olla.

Tarjoilu

Tässä ihana galleria syksyn kakuista! Minua ne ilahduttaa! Rakastan niiden luomista ja tekemistä. Leipominen ja ruuanlaitto on myös ihan parasta aktiivista meditaatiota! ♥️ 

Teen joka kertaan uuden kakun ja Naistenpiiri illassa kakku ja tee maksaa yhteensä 8€. Jaan reseptit myös aina täällä blogissa ja somessa: Instassa @saraadolfsen ja Facebookissa Natural Wellness – sivulla. Ellet vielä seuraa minua siellä, niin käy kurkkaamassa profiilini! Jaan paljon hyvän olon inspiraatiota.

Kutsu mukaan ystäviä!

Ota mukaan ystävä tai kerro tästä heille ja jaa tämä tapahtuma jos sinäkin koet, että tämä sanoma on tärkeä ja tarvitsemme juuri tätä lisää. Yhdessäoloa, läsnäoloa ja sisarellisuutta! Natural Wellness Naistenpiiri odottaa myös sinua. Nähdään seuraavassa piirissä ens vuonna Ma 14.1 kl 18.00.

*Edit 22.2. Piiri on ollut tähän saakka maksuton, mutta muuttuu maksulliseksi Ma 4.3 alkaen. Piirin hinta on 15€. Toivon kuitenkin, ettei tämä ole sinulle este. Mikäli maksu on haaste tällä hetkellä, voit myös lahjoittaa haluamasi summan ja sen, mikä tuntuu juuri nyt oikealta sinulle. Tämä piiri on edelleen kaikille.

Lue palautteet ja klikkaa itsesi mukaan myös tästä linkistä!

Lämmöllä ♥️💜 Sara

Sara Adolfsen - Natural Wellness Naistenpiiri

Tilaa uutiskirje ♥️

Seuraa ja inspiroidu Instagramissa ja Facebookissa!

One Thought on “Natural Wellness Naistenpiiri”

Jätä kommentti!