Follow my blog with Bloglovin

Tässä sinulle pieni tehtävä! Ah ihana heinäkuu! Aurinko hellii meitä ihan kunnolla nyt! ☀
Usein kesäaikaan meillä saattaa olla loma- tai kesäfiilis päätavoitteena, eikä siinä tietenkään ole mitään väärää. Jotta oma hyvinvointi pysyisi vakaana, pyrin itse aina keskittymään tiettyihin omaa hyvinvointia ja/tai tavoitteitani edistäviin asioihin riippumatta vuodenajasta. Itseasiassa juuri lomalla koen, että on vielä enemmän aikaa miettiä ja tunnuste
Mukana on hyvä olla pieniä omaa hyvää oloa tukevia ja iloa tuovia asioita, sekä sen lisäksi niitä asioita ja askelia, jotka vievät kohti jotakin suurempaa tavoitetta ja unelmaa pidemmällä aikavälillä.
”Tässä pieni täytettävä tehtävä, jolla jäsentää ajatuksia. Toivottavasti siitä on Sinulle iloa! 😊
Tätä pohjaa voi käyttää vaikka joka kuukausi, tai tehdä omat viikko- ja/tai päivätavoitteet ja tehtävät. Suosittelen hankkimaan  näitä varten ihan oman vihon, minne voi kirjoittaa ajatuksia tavoitteista ja ideoista!

Heinäkuun tehtävä

Kuukauden teema:

___________________________

3 tavoitetta tälle kuukaudelle:

1. __________________________

2. __________________________

3. __________________________

Jotain mitä odotan:
____________________________

Jotain mitä tahdon tehdä enemmän:

__________________________

Jotain mitä tahdon tehdä vähemmän:

___________________________

Jotain uutta:

___________________________

Tässä oma täytetty versio instan puolelta!

 

Tämä tehtävä on hyvä esimerkki siitä, mite teemme myös valmennuksissa.

LUE LISÄÄ VALMENNUKSESTA ja PALAUTTEESTA:

”Näitä tehtäviä on luvassa lisää, joten seuraa blogiani tai sivustojani, niin saat tasaisin väliajoin pieniä ”työkaluja”, joilla lisätä omaa terveyttä, hyvinvointia ja etenemistä kohti niitä ah niin ihania unelmia!” ❤
Nautitaan nyt kun on heinäkuu!
Aurinkoa ja lämpöä päiviisi!

Jätä kommentti!