Mitä tekisin nyt?

Mitä tekisin nyt jos rakastaisin itseäni? Tämän kysymyksen voi tuoda tilanteeseen kuin tilanteeseen. Mitä tekisit? Mitä sanoisit? Mitä valitsisit? – Rakkaudesta itseesi.
 
Mitä tekisin nyt?
 
Kun katsot taaksepäin, hymyile kiitollisuudella sille, mitä elämä halusi sinulle opettaa. Syleile lempeästi ajatusta isestäsi, miten silloin näit itsesi, miten toimit, reagoit ja koit elämää. Hymyile tarinallesi, jota silloin inhimillisesti rakensit turvaksesi ja tuo tietoisuuteesi totuus siitä, että et tarvitse tarinaa, et tarvitse sellaista mielen kehittämää kontrollia ja kuviteltua ”turvaa”. Et tarvinut sitä silloin, etkä tarvitse sitä nyt.
 
Hymyile tietoisuudellekin ja anna sen kulkea vapaasti minne se ikinä tahtoo mennäkään. Tunne, kuinka turva asuu jo sinussa, sillä kaikki on juuri niin, kuin on tarkoitettu, etkä voi kontrolloida lopulta mitään. Muista myös, että olet ehjä ja kokonainen ihan vaan olemalla. Mikään ulkopuolellasi oleva asia tai ihminen ei määrittele sinua tai arvoasi. Mikään ei voi lisätä tai vähentää sitä mitä sinä olet.
 
Mitä tekisit, jos rakastaisit itseäsi ehdoitta?
Kiitollisuus ja rakkaus
 

KIITOLLISUUS JA RAKKAUS

 
Vaikka tuntisit, että elämä polkee paikallaan, muista, että et tarvitse tietää mihin olet menossa, ollaksesi silti matkalla jonnekin. Päästä irti mielen luomasta lopputuloksesta, sillä se vain rajoittaa sinua ja se asuu tulevaisuudessa, joka ei ole totta tässä ja nyt. Mikään ei kestä ikuisesti ja toisaalta kaikki on ikuista…ilo, suru, onnellisuus, pelko, pettymys, rauha, viha ja rakkaus. Kaikki ovat aina olemassa, sillä ilman yhtä ei ole toista, eikä onnellisuus tarkoita sitä, ettei surua enää kokisi. Vapaus on sitä, että voi kokea kaikkia tunteita osana itseään ja elämää.
 
Hyväksy kaikki tasot sisälläsi ja ympärilläsi, leikittelevänä keveänä aaltoiluna, toisiinsa kietoutuneina oljenkorsina tai vaikka välillä kipeästi riipivänä ja repivänä kaoottisena tuskan tunnetilana. Sinä luot lopulta tunteesi itse. Kohtaa ne, hyväksy ne ja kasva niiden yli antautumalla ja päästämällä niistä irti.
 

Anna tuulen välillä kuljettaa, anna sen puhaltaa pois illuusio itsestä, anna tuulen matkaan kaikki turha, epävarmuus, pelko, kaikki mitä taakkana harteillasi kannat. Anna tunteiden liikkua vapaasti ilman tuomitsemista yhtä huonoksi tai toista pahaksi. Tässä hetkessä, ennen kuin mieli sotkeutuu leikkiin mukaan, on kaikki aina hyvin. Kuuntele sydäntäsi ja kysy; Mitä tekisin nyt, jos minä rakastaisin itseäni ehdoitta? Tunne vastaus, kuiskaus tai huuto. Ota talteen tunne rakkaudesta ja ota se mukaan kaikkialle minne menetkin. Muista, että rakkaus on aina sinussa, vaikka et sitä juuri nyt kokisikaan. Jos tahdot tuntea rakkautta, pysähdy ja rakasta

 
#kiitollisuussiitäettäolen #olemiseninspiroima #olenolemassa #elän #kaikkionkaunista #rakkaus #rakastan #kiitollinenkaikesta #kiitollisuus
 
 
 
Lue lisää Valmennuksesta
 

Jätä kommentti!